BRICS 2014 – Det amerikanska imperiets svanesĂ„ng

Senast uppdaterad: 2014-07-29
Bortom ridÄerna av lögner som svensk Bonnier- och Goldmann-Sachs Àgd media kablar ut.

Bortom den infantila retoriken hos Sveriges pĂ„ ytan “demokratiskt valda” men i verkligheten Wallenberg-Ă€gda Alliansregering Ă€r det ganska enkelt.

Loppet Àr kört för det amerikanska imperiet och det Àr dÀrför Sverige och andra imperiemedlemmar översvÀmmas av ryssofobisk retorik.

Det hÀr Àr bakgrunden till den internationella krigshysteri som haft planeten i sitt grepp sedan den 11:e september 2001 och vars senaste inslag Àr kuppen i Ukraina och vad som följt dÀrefter.

Imperiet, ocksĂ„ kĂ€nt som de “vĂ€stliga” sĂ„ kallade “demokratierna”, har upprĂ€ttat en vĂ€rldsordning some synes vila pĂ„ bl a nedanstĂ„ende fyra pelare.

Det Amerikanska Imperiets Fyra Pelare

 1. VĂ€rldens acceptans av den amerikanska dollarn som vĂ€rldens reservvaluta – det s k Petrodollar-systemet vilket tvingat lĂ€nder att ha amerikanska dollar i kassakistan, bara för att kunna betala sina energirĂ€kningar.
 2. Bretton Woodssystemet inklusive en “vĂ€rldsbank” vars huvuduppgift varit att trĂ€nga sig in i frĂ€mmande lĂ€nder och expropriera dem..
 3. VÀrldens största militÀrmakt.
 4. Det sĂ„ kallade Fractional Reserve Banking (FRB) fenomenet – vilket innebĂ€r att pengar inte skapas av stater eller regeringar – utan privata banker.

Pelare nummer fyra, FRB, synes vara en av den privata finanselitens tvÄ maktbaser.

Finanselitens andra pelare synes vara det militĂ€rindustriella komplexet (MIK) – som synes ha exproprierat frĂ„n det amerikanska försvaret vapenteknologi som ligger ljusĂ„r före vad resten av mĂ€nskligheten har.

Mer om det i videon nedan. 

Bretton Woodssystemet, Petrodollarn och det amerikanska imperiets krasch

Dagen efter att Tyskland knep guldet i fotbolls-VM 2014 sammanstrĂ„lade ledarna för BRICS i orten Fortaleza i Brasilien och skapade BRICS utvecklingsbank / New Development Bank (NDB) – en rival det amerikanska imperiets “vĂ€rldsbank” – som allt sedan andra vĂ€rldskriget fungerat som ett vapen i vĂ€sts och det internationella finansvĂ€ldets dominans, plundring och krig mot resten av planeten.
Efter den 14 juli 2014 Ă€r situationen den att nĂ€sta gĂ„ng London och Wall Street försöker genomföra en finansiell “kĂ€rnvapenattack” mot ett land, som de som nyligen drabbade Portugal, Italien, Grekland och Spanien (PIGS) och innan dess Island, sĂ„ har nu vĂ€rlden ett alternativ till folkmordsterapi frĂ„n imperiets “vĂ€rldsbank” – nĂ€mligen BRICS och NBD.

Vad bilden nedan illustrerar Àr att stÀllningen mellan G7-lÀnderna (USA, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien, Kanada och Japan), det amerikansk imperiets ekonomiska motor, och BRICS skulle kunna liknas vid resultatet mellan Brasilien och Tyskland i fotbolls-VM 2014 (1-7).

G7 har bara hÀlften av BRICS areal och en femtedel sÄ mÄnga invÄnare.

I dag Àr det dessutom BRICS som stÄr för tillvÀxten i vÀrlden.

Klicka för större bild

Det enda som i det korta perspektivet skulle kunna rÀdda det amerikanska imperiet frÄn att petas frÄn rollen som den dominanta spelaren i en unipolÀr vÀrld vore ett vÀrldskrig dÀr USA lyckas invalidisera BRICS tyngsta spelare: Ryssland och Kina.

Verkligheten Àr dock att de andra spelarna inom G7 börjat uppleva BRICS som en allt behagligare miljö i jÀmförelse med att fortsÀtta som styvmoderligt behandlade feodalherrar under ett allt galnare och tyranniskt USA.

Storbritannien har redan lÀmnat EU, Ätminstone i anden och Tyskland ser allt ivrigare ut att fÄ byta lag och börja spela med Ryssland. Att Italiens förre premiÀrminister Berlusconi till slut tvingades ut berodde pÄ att han och Putin var kompisar och sÄdant gÄr inte för sig i den internationella politikens vÀrld, i alla fall inte dess imperialistiska version.

 

Illuminati

Men intrigen Àr tÀtare Àn sÄ.

Globalisternas, d v s den internationella finanselitens, mÄl Àr inget mindre Àn en planetÀr diktatur.

Hur gÄr det med det om vÀrlden nu slipper ett vÀrldskrig startat av amerikanska neocons (efter att de kört över eller helt enkelt likviderat president Obama).

Är BRICS öronmĂ€rkt att bli plattformen som globaliseringen fortsĂ€tter pĂ„?

Litmus-testet blir hur man stÀller sig till pelare nummer fyra: Fractional Reserve Banking.

Kommer lĂ€nder inom BRICS att börja Ă„terbörda rĂ€tten att skapa pengar till lĂ€nder och stater – eller kommer privatiseringen av allt möjligt och omöjligt att fortgĂ„?

ÅterstĂ„r att se.

Att BRICS Àr ett betydligt roligare alternativ för mÀnskligheten Àn det amerikanska imperiet verkar dock redan klart.

Ryssland och Kina har som ett av mÄnga lÀnder tagit klart stÀllning emot GMO.

RT diskuterar BRICS


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Leif Erlingsson, 2014-07-31 @ 10:38

  Giuseppe De Lutiis, “Nato Author”: “Even if the electorate were to show a different inclination, secret protocols guarantee alignment by any means.” (Citatet Ă€r vĂ€l spritt, fĂ€rdig Google sökstrĂ€ng: http://www.google.com/search?q=%22Giuseppe+De+Lutiis%22+%22Even+if+the+electorate+were+to+show+a+different+inclination%2C+secret+protocols+guarantee+alignment+by+any+means.%22 )
  (Hittade detta pÄ:

  dÀr David Vose citerar. InnehÄller Àven intressant avsnitt frÄn sansad rysk beskrivning av sociala förhÄllanden i östra Ukraina.)

  Psykopaterna har ju Ă€ven legaliserat biolog- och kemsprejning av en ovetande civilbefolkning för varje syfte relaterat till upprĂ€tthĂ„llande av deras (psykopat-) legaliteter. (Jag nĂ€mner lite kring det i mitten av denna text: http://freedom.lege.net/doc/Systemet_skyddar_de_ansvarslosa.html (PDF: http://freedom.lege.net/doc/Systemet_skyddar_de_ansvarslosa_i_maktposition.pdf ) .) Citat ur legaliteten U.S. Public Law 105-85 ang. nĂ€r det enligt densamma Ă€r OK att biolog- och kemspreja folk: “Any law enforcement purpose, including any purpose related to riot control.

  HĂ€r har vi ju f.ö. hela legalitetskonstruktionen bakom Mass Mind Control. Regeringarna pĂ„stĂ„s alltsĂ„ ha förrĂ„tt sina medborgare till NATO, och lyder inte medborgarna sĂ„ har man skrivit att man har rĂ€tt att anvĂ€nda vilka som helst medel. Men vill vi inte för evigt vara smĂ„ slavar, enheter i ett kollektiv, dĂ„ MÅSTE vi uttrycka individualitet och mentalt och intellektuellt revoltera.

  Snabbast möjliga medvetandeskifte Àr av nöden. SjÀlv gör jag vad jag kan. HÀr t.ex. min egen RÀttighetsdeklaration:
  http://lege.net/DEKLARATION/
  Vi behandlas som trĂ€lar utan rĂ€ttigheter, men med nĂ„gra förmĂ„ner, lĂ€s mer…
  http://freedom.lege.net/doc/Systemet_skyddar_de_ansvarslosa.html

  PDF versioner av lĂ€nkarna kan (ibland, ofta nĂ€tstrul…) nedladdas frĂ„n
  http://lege.net/DEKLARATION/DEKLARATION_av_allmant_kallad_Leif_Erlingsson.pdf
  http://freedom.lege.net/doc/Systemet_skyddar_de_ansvarslosa_i_maktposition.pdf

 • By Sverker, 2014-07-29 @ 20:05

  Det Àr vÀl dags nu att binda ihop dom Rot(Röda)chiltdska punkterna nu.
  Notera att ALLA de dĂ€r mysko ”institutionerna” Bretton Woods, VĂ€rldsbanken, IMF, skapades 1944. Året Ă€r intressant. Det Ă€r mitt under brinnande vĂ€rldskrig, man kan tycka att det borde finnas viktigare ting Ă€n att trĂ„ckla med diverse ekonomiska och bankiranknutna ting.
  Det Àr alltsÄ i slutet av kriget, nÀr man helt sÀkert vet att Tyskland inte kan vinna kriget.
  En ren slump?
  Icke! För det Àr nu man lÀgger grundstenarna för att slutgiltigt krossa den 1934 införda tyska metoden att bara skapa pengar nÀr ett dagsverke/motsvarande, hade utförts. LÀs pÄ om MEFO, som infördes av Hjalmar Schacht.
  AlltsÄ det Àrliga och moralist enda riktiga sÀttet att skapa pengar, som INTE skapas utav privata globala banker och som INTE Àr kopplat till nÄn parasitÀr rÀnta!
  Detta system gjorde ett bankrutt Tyskland helt fritt ifrÄn skuld, och knappt mÀtbar arbetslöshet, pÄ ca 4 Är efter det infördes. USA som ocksÄ fick ny ledning samtidigt 1933, var dÄ i botten pÄ samma lista.
  Detta sÄg och förstod andra lÀnder, som ville göra sammaledes.
  Ett visst annat ”gĂ€ng” ville till varje pris INTE att det systemet skulle spridas, och det priset blev enormt, typ vĂ€rldskrig.
  1944, visste man att det tyska ekonomiska systemet skulle förintas, och att inga andra skulle komma pÄ tanken att göra nÄgot liknade, sÄ dÄ halade man fram parasitsystemen i rask takt, igen, typ IMF!
  Men Ă€rkeparasiterna har Ă€ntligen tagit sig vatten över huvudet, och blivit ĂŒber-giriga, sĂ„ de verkliga sambanden om vad andra vĂ€rldskriget egentligen handlade om har blivit uppenbara dĂ„ nĂ€rapĂ„ alla lĂ€nder nu samtidigt Ă€r satta i oĂ€ndliga skuldfĂ€llor. GĂ„r liksom inte lĂ€gga dimridĂ„er eller att ljuga bort orsakerna lĂ€ngre.

Other Links to this Post

statcounter