Sveriges ödesval

Senast uppdaterad: 2016-07-04
HĂ€r Ă€r slutet pĂ„ Nigel Farages tal i EU:s parlament hĂ€romdagen – se hela talet nedan:

LĂ„t oss, tillsammans [d v s EU och Storbritannien] skapa ett handelsavtal utan tariffer, inse dĂ€refter att Storbritannien Ă€r er vĂ€n, att vi kommer att göra affĂ€rer med er, kommer att samarbeta med er, kommer att vara er bĂ€sta vĂ€n i hela vĂ€rlden […] men tillĂ„t oss [Storbritannien] att söka [förverkliga] vĂ„ra egna globala ambitioner och framtid.”
Vi vet inte om Brexit hela tiden varit globalisternas plan.

Vi gissar att katastrofen med det politiska EU-projektet resulterat i lanserandet av en slags plan B, dÀr Storbritannien ÄtergÄr till att agera som ett nexus i ett alltmer globaliserat finansiellt imperium, i vilket förmodligen Kina nu kommer att bli en allt starkare partner.

Hur skall nu Sverige förhÄlla sig till britternas frigörelse frÄn Bryssel och förklaring att man gÄr sin egen vÀg mot en global framtid?

Löfven har vid fler tillfÀllen Àn ett sagt att Storbritannien Àr det land i EU som Sverige stÄr nÀrmast.

Kommer Löfven att stoppa Sverige frÄn att hoppa i en livbÄt i nÀra Storbritanniens (kanske t o m samma livbÄt?), eller kommer den gamle fackpampen att insistera pÄ att Sverige förblir kvar i EU under det projektet helt uppslukas av Nordatlantens kalla vÄgor?

DÄ Löfven inte Àr nÄgot annat Àn Wallenbergs strumpdocka och Bonniers boxboll, Àr mÄhÀnda frÄgan hur vÀl Jacob och Carl-Johan tÀnkt igenom saken.

MĂ„hĂ€nda Ă€r Wallenberg och Bonnier okej med att Sverige fortsĂ€tter som medlem i EU och till Ă„r 2030 förvandlats till ett getto som har mer gemensamt med en av Baghdads sönderbombade och plutoniumförgiftade förorter Ă€n hur det fordom var i Norden…

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • By Hans Nilsson, 2016-07-06 @ 05:40

   Jag röstade nej vid folkomröstningen till EU intrÀde och föresprÄkade i stÀllet ett tÀtt samarbete av Sverige, Norge, Finland, Island, Danmark och dÀrmed ocksÄ Grönland och FÀröarna. Detta förslag lades fram igÄr av en norsk hotellmiljonÀr.

  Other Links to this Post

  statcounter