Riksdagsman från SD tagen på bar gärning för landsförräderi

Senast uppdaterad: 2014-05-29

I videon ses hur riksdagsman Julia Kronlid (SD) tar emot instruktioner från sin kontakt Yonathan Avner Ben Yisrael för hur hon å Israels vägar skall undergräva det svenska statsskicket, landets fria åsiktsbildning och svenska myndigheters verksamhet.

Julia är ledamot i utrikesutskottet samt deputerad i sammansatta utrikes- och försvarsutskottet.

Herr Yisrael täckbefattning är som representant för något som kallas SJD, en förkortning för Swedish Jewish Dialogue.

Av videon är det uppenbart att det i själva verket handlar om en monolog i vilken Kronlids handledare instruerar Julia i ett handlingsprogram om sju punkter Yisrael vill att den svenska riksdagskvinnan genomför och som tjänar Israel:

 1. Stoppa biståndsmyndigheten SIDA – vilken herr Yisrael påstår är svårt korrumperad (eftersom det har samarbete med Palestina)
 2. Den sänkning av biståndet till Palestina från 720 mkr till 500 mkr Biståndsminister Gunilla Carlsson (M) genomfört är inte nog. Biståndet måste stoppas helt: “Inga mer svenska skattepengar till Palestina,” som herr Yisrael uttrycker sig.
 3. Sveriges ambassad i Israel skall inte ligga där den i dag ligger, i Tel Aviv, utan i vad herr Yisrael anser vara Israels “eviga” och “odiskutabla” huvudstad – Jerusalem.
 4. Palestinas ambassad i Sverige måste också stängas och alla de som arbetar där sparkas ut ur Sverige.
 5. Den svenska kyrkan är en korrupt organisation som gått vilse och som inte längre skall få ägna sig åt vad som kan uppfattas som politik – genom att t ex vara vänligt sinnade gentemot palestina, palestinier eller palestinska organisationer.
 6. Pro-palestinsk utbildnings- och informationsmaterial av vad herr Yisrael kallar den “svenska vänstern” måste stoppas. Stöd till BDS-rörelsen, vars arbete går ut på att hjälpa Palestina genom att bojkotta Israel som svar på Israels bojkott av Palestina, måste upphöra.
 7. Palestinier skall ej längre kunna åberopa flyktingstatus.

För att förstå allvaret i det Julia inlåtit sig i här så räcker det med att föreställa sig hur det skulle se ut om hon varit från socialdemokraterna och tagit instruktioner från Moskva eller om hon varit från moderaterna och att handledaren kommit från CIA.

Om Israel eller andra länder har åsikter om svensk utrikespolitik så kan man ha uppfattningen att lämpliga instanser att uttrycka dessa är vid kontakt med UD i Stockholm eller Sveriges ambassad i det egna landet eller kanske hos FN.

Att som tjänsteman/folkvald utanför officiella kanaler låta sig rekryteras av främmande makt för syftet att underminera det svenska statsskicket, Sveriges fria åsiktsbildning, liksom påverka svensk utrikes- och säkerhetspolitik utgör bl a brott mot rikets säkerhet, folkrättsbrott och landsförräderi.

Det har i tidigare artiklar konstaterats att skälet till att Sverigedemokraterna överhuvudtaget kom in i riksdagen berodde på hitills oidentifierade finansiärer, stöd från Sveriges zionist-dominerade media samt de judisk-zionistiska tvillingbröderna Kent och Ted Ekeroth – för vilket mullvadsarbete Ted som förste “svensk” någonsin tilldelades israels kanske finaste utmärkelse: Theodor Herzl-priset.

 

Veta mer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Lena Eriksson, 2014-06-02 @ 15:20

  Enl David Icke får judarna (som kollektiv) skulden för Zionismen men egentligen handlar det om Rothschild-Zionism. De vanliga judarna har inte med detta att göra. De som t.ex äger media i Sverige är Rothschild -Zionister.
  Sök även på youtube under namnet Texe Marrs. Har lyssnat på en radiointervjuv med honom. Han kan mycket om det faktum att det går omkring massor av judar som egentligen inte alls är judar. De är dom som författaren Arthur Koestler skrev om i boken “den 13:e stammen”, de kommer ursprungligen från Kazakstan och är Kazarer, som senare konverterade till judendomen. Ytterligare en man som är intressant att läsa om är Prof. Shlom Sand från Israel som 2007 skrev boken “The invention of the Jewish people. I Sverige får vi som vanligt inte veta så mycket från media.

 • By Per Kvist, 2014-06-01 @ 16:59

  Idioter som bara lyssnar på sekten som påstår att de är demokrater. Lyssna istället till judarna i diasporan. De intygar att Israel SKALL inte finnas, men zionismen har fuskat med sin tolkning av sin torah.

  Well Iran och judar är overens om zionismen.
  Se här bara, tror ni dessa judar inte har pejl på sin egen religion????

  Factories? Do they mean the artillery factory in Georgia that where used to bomb the russuina population i Ossetia? That was an Israeli weapon factory. That the russians pulverized when they defended their people from israeli and georgian barbary.

 • By Leif Erlingsson, 2014-05-30 @ 11:37

  Björngunnar, så länge människor tror mer på de som vill dem illa än på de som vill dem väl så vore det faktiskt fel om dessa människor inte fick lida konsekvenserna av sin lojalitet till bedragarna. Hur annars ska människor kunna utvecklas, annat än genom att ta konsekvenserna av sitt handlande?
  Tråkigt bara för oss som ser, att vi får lida för andras envetna blundande.

 • By Björngunnar, 2014-05-30 @ 09:02

  Låt oss tänka ut en egen krigslist då Leif!
  Vi vet att judarna härskar genom söndra och härska (Sveriges riksdag)och att de har media i sin hand.
  Vi vet att demokratin inte finns i Sverige.
  Vi vet att judarna inte alls blev nöjda med att få ett egen stat att vistas i och kunna fly till när det börjar osa katt.
  The New World Order är judarnas övertagande av alla nationers makt samlad och ledd av zionister och att krigen på jorden ligger zion bakom.
  Vi vet också att när någon blir mobbad, te.x i skolan så gäller det att i första hand värna den mobbade.
  Palestinierna har mobbats nog nu, murar har byggts runt fel folk.
  Använd kommunistisk teori , ge dom vad dom vill ha fast mycket mer och ännu mer.
  Hjälp palestinierna till ett nytt liv långt från jordens värsta mobbare!

 • By Bengt Larsson, 2014-05-30 @ 07:34

  Både Reinfeldt och Lövde’n åker på Bilderbergkonferens och får sina instruktioner.

 • By Leif Erlingsson, 2014-05-30 @ 01:20

  Kanske zionisterna vill provocera svenskarna att börja fråga sig om zionisterna ser oss andra som mänsklig boskap, men därvid använda det judiska begreppet för mänsklig boskap, vilket sedan gammalt är stämplat som ett av dessa “antisemitiska” ord man kan använda? Men det kommer i så fall bara att slå tillbaka på dem själva. Kanske är de bara galna av arrogans, så de inte förstår sitt egen bästa?

 • By Leif Erlingsson, 2014-05-30 @ 00:58

  De goda banden mellan högsta ledningen för Sverigedemokraterna (inte SD utan ZD?) och Zionismen oomstridlig. För den mindre politiskt slipade kan det tyckas vara en paradox att det finns paralleller mellan Zionismen och vad Sverigedemokraterna representerar. Men det är en mycket gammal krigslist att kontrollera även den alla tror är ens fiende. Denna taktik kallas Wu Tuis hemlighet, och är, ‘om fienden till min fiende är min vän, vad är den mest utsökta hemlighet som skulle kunna föreslås?’ Man behöver grunna på detta för att förstå. Om din fiende tror att din vän är din fiende, och om din fiende dessutom tror att du är hans vän, då är detta ‘den mest utsökta hemlighet som skulle kunna föreslås’. Helt psykopatiskt, javisst. Men det finns människor som tänker så här.

 • By Sverker, 2014-05-30 @ 00:21

  Fortfarande nån som inte hajat att zionismen är och alltid har varit mänsklighetens största hot?
  Läser man bara Bonnierägd media, så hajar man inte, “av lätt förklarliga skäl”, som hund-Bildt brukar säga.

Other Links to this Post

statcounter