Riksdagsman frÄn SD tagen pÄ bar gÀrning för landsförrÀderi

Senast uppdaterad: 2014-05-29

I videon ses hur riksdagsman Julia Kronlid (SD) tar emot instruktioner frÄn sin kontakt Yonathan Avner Ben Yisrael för hur hon Ä Israels vÀgar skall undergrÀva det svenska statsskicket, landets fria Äsiktsbildning och svenska myndigheters verksamhet.

Julia Àr ledamot i utrikesutskottet samt deputerad i sammansatta utrikes- och försvarsutskottet.

Herr Yisrael tÀckbefattning Àr som representant för nÄgot som kallas SJD, en förkortning för Swedish Jewish Dialogue.

Av videon Àr det uppenbart att det i sjÀlva verket handlar om en monolog i vilken Kronlids handledare instruerar Julia i ett handlingsprogram om sju punkter Yisrael vill att den svenska riksdagskvinnan genomför och som tjÀnar Israel:

 1. Stoppa bistĂ„ndsmyndigheten SIDA – vilken herr Yisrael pĂ„stĂ„r Ă€r svĂ„rt korrumperad (eftersom det har samarbete med Palestina)
 2. Den sĂ€nkning av bistĂ„ndet till Palestina frĂ„n 720 mkr till 500 mkr BistĂ„ndsminister Gunilla Carlsson (M) genomfört Ă€r inte nog. BistĂ„ndet mĂ„ste stoppas helt: “Inga mer svenska skattepengar till Palestina,” som herr Yisrael uttrycker sig.
 3. Sveriges ambassad i Israel skall inte ligga dĂ€r den i dag ligger, i Tel Aviv, utan i vad herr Yisrael anser vara Israels “eviga” och “odiskutabla” huvudstad – Jerusalem.
 4. Palestinas ambassad i Sverige mÄste ocksÄ stÀngas och alla de som arbetar dÀr sparkas ut ur Sverige.
 5. Den svenska kyrkan Ă€r en korrupt organisation som gĂ„tt vilse och som inte lĂ€ngre skall fĂ„ Ă€gna sig Ă„t vad som kan uppfattas som politik – genom att t ex vara vĂ€nligt sinnade gentemot palestina, palestinier eller palestinska organisationer.
 6. Pro-palestinsk utbildnings- och informationsmaterial av vad herr Yisrael kallar den “svenska vĂ€nstern” mĂ„ste stoppas. Stöd till BDS-rörelsen, vars arbete gĂ„r ut pĂ„ att hjĂ€lpa Palestina genom att bojkotta Israel som svar pĂ„ Israels bojkott av Palestina, mĂ„ste upphöra.
 7. Palestinier skall ej lÀngre kunna Äberopa flyktingstatus.

För att förstÄ allvaret i det Julia inlÄtit sig i hÀr sÄ rÀcker det med att förestÀlla sig hur det skulle se ut om hon varit frÄn socialdemokraterna och tagit instruktioner frÄn Moskva eller om hon varit frÄn moderaterna och att handledaren kommit frÄn CIA.

Om Israel eller andra lÀnder har Äsikter om svensk utrikespolitik sÄ kan man ha uppfattningen att lÀmpliga instanser att uttrycka dessa Àr vid kontakt med UD i Stockholm eller Sveriges ambassad i det egna landet eller kanske hos FN.

Att som tjÀnsteman/folkvald utanför officiella kanaler lÄta sig rekryteras av frÀmmande makt för syftet att underminera det svenska statsskicket, Sveriges fria Äsiktsbildning, liksom pÄverka svensk utrikes- och sÀkerhetspolitik utgör bl a brott mot rikets sÀkerhet, folkrÀttsbrott och landsförrÀderi.

Det har i tidigare artiklar konstaterats att skĂ€let till att Sverigedemokraterna överhuvudtaget kom in i riksdagen berodde pĂ„ hitills oidentifierade finansiĂ€rer, stöd frĂ„n Sveriges zionist-dominerade media samt de judisk-zionistiska tvillingbröderna Kent och Ted Ekeroth – för vilket mullvadsarbete Ted som förste “svensk” nĂ„gonsin tilldelades israels kanske finaste utmĂ€rkelse: Theodor Herzl-priset.

 

Veta mer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Lena Eriksson, 2014-06-02 @ 15:20

  Enl David Icke fÄr judarna (som kollektiv) skulden för Zionismen men egentligen handlar det om Rothschild-Zionism. De vanliga judarna har inte med detta att göra. De som t.ex Àger media i Sverige Àr Rothschild -Zionister.
  Sök Ă€ven pĂ„ youtube under namnet Texe Marrs. Har lyssnat pĂ„ en radiointervjuv med honom. Han kan mycket om det faktum att det gĂ„r omkring massor av judar som egentligen inte alls Ă€r judar. De Ă€r dom som författaren Arthur Koestler skrev om i boken “den 13:e stammen”, de kommer ursprungligen frĂ„n Kazakstan och Ă€r Kazarer, som senare konverterade till judendomen. Ytterligare en man som Ă€r intressant att lĂ€sa om Ă€r Prof. Shlom Sand frĂ„n Israel som 2007 skrev boken “The invention of the Jewish people. I Sverige fĂ„r vi som vanligt inte veta sĂ„ mycket frĂ„n media.

 • By Per Kvist, 2014-06-01 @ 16:59

  Idioter som bara lyssnar pÄ sekten som pÄstÄr att de Àr demokrater. Lyssna istÀllet till judarna i diasporan. De intygar att Israel SKALL inte finnas, men zionismen har fuskat med sin tolkning av sin torah.

  Well Iran och judar Àr overens om zionismen.
  Se hÀr bara, tror ni dessa judar inte har pejl pÄ sin egen religion????

  Factories? Do they mean the artillery factory in Georgia that where used to bomb the russuina population i Ossetia? That was an Israeli weapon factory. That the russians pulverized when they defended their people from israeli and georgian barbary.

 • By Leif Erlingsson, 2014-05-30 @ 11:37

  Björngunnar, sÄ lÀnge mÀnniskor tror mer pÄ de som vill dem illa Àn pÄ de som vill dem vÀl sÄ vore det faktiskt fel om dessa mÀnniskor inte fick lida konsekvenserna av sin lojalitet till bedragarna. Hur annars ska mÀnniskor kunna utvecklas, annat Àn genom att ta konsekvenserna av sitt handlande?
  TrÄkigt bara för oss som ser, att vi fÄr lida för andras envetna blundande.

 • By Björngunnar, 2014-05-30 @ 09:02

  LÄt oss tÀnka ut en egen krigslist dÄ Leif!
  Vi vet att judarna hÀrskar genom söndra och hÀrska (Sveriges riksdag)och att de har media i sin hand.
  Vi vet att demokratin inte finns i Sverige.
  Vi vet att judarna inte alls blev nöjda med att fÄ ett egen stat att vistas i och kunna fly till nÀr det börjar osa katt.
  The New World Order Àr judarnas övertagande av alla nationers makt samlad och ledd av zionister och att krigen pÄ jorden ligger zion bakom.
  Vi vet ocksÄ att nÀr nÄgon blir mobbad, te.x i skolan sÄ gÀller det att i första hand vÀrna den mobbade.
  Palestinierna har mobbats nog nu, murar har byggts runt fel folk.
  AnvÀnd kommunistisk teori , ge dom vad dom vill ha fast mycket mer och Ànnu mer.
  HjÀlp palestinierna till ett nytt liv lÄngt frÄn jordens vÀrsta mobbare!

 • By Bengt Larsson, 2014-05-30 @ 07:34

  BĂ„de Reinfeldt och Lövde’n Ă„ker pĂ„ Bilderbergkonferens och fĂ„r sina instruktioner.

 • By Leif Erlingsson, 2014-05-30 @ 01:20

  Kanske zionisterna vill provocera svenskarna att börja frĂ„ga sig om zionisterna ser oss andra som mĂ€nsklig boskap, men dĂ€rvid anvĂ€nda det judiska begreppet för mĂ€nsklig boskap, vilket sedan gammalt Ă€r stĂ€mplat som ett av dessa “antisemitiska” ord man kan anvĂ€nda? Men det kommer i sĂ„ fall bara att slĂ„ tillbaka pĂ„ dem sjĂ€lva. Kanske Ă€r de bara galna av arrogans, sĂ„ de inte förstĂ„r sitt egen bĂ€sta?

 • By Leif Erlingsson, 2014-05-30 @ 00:58

  De goda banden mellan högsta ledningen för Sverigedemokraterna (inte SD utan ZD?) och Zionismen oomstridlig. För den mindre politiskt slipade kan det tyckas vara en paradox att det finns paralleller mellan Zionismen och vad Sverigedemokraterna representerar. Men det Ă€r en mycket gammal krigslist att kontrollera Ă€ven den alla tror Ă€r ens fiende. Denna taktik kallas Wu Tuis hemlighet, och Ă€r, ‘om fienden till min fiende Ă€r min vĂ€n, vad Ă€r den mest utsökta hemlighet som skulle kunna föreslĂ„s?’ Man behöver grunna pĂ„ detta för att förstĂ„. Om din fiende tror att din vĂ€n Ă€r din fiende, och om din fiende dessutom tror att du Ă€r hans vĂ€n, dĂ„ Ă€r detta ‘den mest utsökta hemlighet som skulle kunna föreslĂ„s’. Helt psykopatiskt, javisst. Men det finns mĂ€nniskor som tĂ€nker sĂ„ hĂ€r.

 • By Sverker, 2014-05-30 @ 00:21

  Fortfarande nÄn som inte hajat att zionismen Àr och alltid har varit mÀnsklighetens största hot?
  LĂ€ser man bara BonnierĂ€gd media, sĂ„ hajar man inte, “av lĂ€tt förklarliga skĂ€l”, som hund-Bildt brukar sĂ€ga.

Other Links to this Post

statcounter