Bonnier-EXPO:s senaste censurförsök ett magplask: C-politiker och David Dukes varningsvideo bÄda kvar

Senast uppdaterad: 2014-09-06
Under en lÀngre tid har de krafter som styr Sverige via grindvakter som det zionistiska opinionsföretaget EXPO i tandem med bl a Bonnier-Àgda Tidningarnas TelegrambyrÄ (TT) försökt rita upp osynliga grÀnser för vad mÀnniskor fÄr och inte fÄr tycka.

En sÄdan grÀns har gÄtt vid att politiker plockar upp sakfrÄgor som hotar makten, Àven om sakfrÄgorna Àr sanna, relevanta, utbredda och dryftade pÄ bl a Internet.

HÀromdagen gjorde miljöpartiets dolda stalin-garde upp rÀkningen med ett av sina toppnamn i Sörmland. SkÀlet var att kommunledamoten i frÄga tÀnkt högt om den aerosolbesprutning frÄn flygplan som sedan flera Är pÄgÄr över hela landet.

I dag kastade sig EXPO och Bonnier (TT) över den centerpartistiska riksdagskandidaten Dayan Jadarian.

SkÀlet var att hon lÀnkat till en youtube video av den inom alternativ media vÀlkÀnde amerikanske politikern David Duke (folkvald till Representanthuset 1989-1993).

Dayana Àr inte ensam i sitt intresse för Davids arbete. Videon till vÀnster Àr en av de som setts mest pÄ vÄr sajt.

Den har ocksÄ en egen lÀnk: David Dukes varning till Sverige och Europa

Nedan Àr videon som gav Bonnier och resten den zionistiska finansoligarkin en nÀra döden upplevelse..
HÀr Àr missilen som Bonnier-Àgda TT drog i vÀg och som Äterpublicerades över hela landet men som nu verkar ha exploderat i nyllet pÄ dem sjÀlva: Dayan Jadarian har kvar sin plats i C vilket bekrÀftar att det i dag Àr okej att debattera zionismen, Israel och Judendomen pÄ samma sÀtt andra ideologier, historiska folkmord och religioner öppet kan diskuteras.

TT/Metro/Expo: C-politiker lade ut video med KKK-ledare

En centerpartistisk riksdagskandidat frÄn Sörmland har pÄ sin Facebooksida lagt upp ett videoklipp med den tidigare Ku Klux Klan-ledaren David Duke. Det skriver tidningen Metro pÄ nÀtet.

Enligt stiftelsen Expo, som tidningen pratat med, Ă€r Duke antisemit. Politikern, en kvinna i 30-Ă„rsĂ„ldern, försvarar sjĂ€lv sin publicering och menar att Duke inte sprider rasism i videon utan att den innehĂ„ller “fakta” och “det vet alla men mĂ„nga vill förtrĂ€nga det”.
– Man kan inte stĂ„ för rasistiska Ă„sikter och kandidera för oss, sĂ€ger Centerpartiets partisekreterare Michael Arthursson, till TT.

Enligt Centerpartiet i Sörmland har kvinnan inte uteslutits ur partiet och videon finns kvar pÄ centerpartistens Facebook-sida.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Other Links to this Post

  1. EXPO en rasistisk judisk skrĂ€msel-organisation som arbetar för ett rasistiskt Bonnier? | Vetenskapliga partiet — 2014-09-08 @ 18:49

statcounter