Blueshift ringer upp Stockholmspolisen som gör rÀttning

Senast uppdaterad: 2016-01-28
Med anledning av Stockholmspolisens rapportering om kalabaliken pÄ Medborgarplatsen 2016-01-23 kontaktades den med frÄgor runt avrapportering om hÀndelsen pÄ deras hemsida.

Det slutade med att polisen gjorde rĂ€ttning – nĂ€stan.

Demonstrationen var inte “olaga” utan “ej tillstĂ„ndsgiven”, men nĂ„gon pĂ„ Stockholmspolisen kunde inte förmĂ„ sig sjĂ€lv att Ă€ndra rakt av, utan insisterade pĂ„ att hĂ„lla kvar frasen “olaga demonstration”. SkĂ€rmdumpen nedan visar polisens rubricering före och efter samtalet med Blueshift.

Som den informerade lĂ€saren vet Ă€r demonstrationsfriheten skyddad i grundlagen (RF Kap 2 § 1) men det finns det uppenbarligen mörka krafter inom den svenska statsförvaltning som vill Ă€ndra pĂ„…
LĂ€sare som inte kĂ€nner till planen pĂ„ att förstöra Sverige, Europa och vĂ€rlden rekommenderas boken: “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

LĂ€sare som undrar om Sveriges roll i att dra vĂ€rlden in i global diktatur rekommenderas boken Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • By LegeNet, 2016-01-28 @ 11:17

    Det finns inte i en reglementsföljares verklighet att reglementen och förordningar stÄr UNDER lag och att lag stÄr UNDER författning/grundlag.

Other Links to this Post

statcounter