Blueshift söker anstÀllning pÄ EXPO

Senast uppdaterad: 2015-07-21

Hej Daniel och alla andra pÄ EXPO!

“RedaktörstjĂ€nst”

SĂ€ndlista:

Söker hÀrmed tjÀnsten som vikarierande redaktör som annonserats ut hÀr..

http://expo.se/2015/expo-soker-redaktor_6896.html

Min profil torde passa er verksamhet ypperligt. En solid bakgrund inom IT gör mig vÀl skickad att leda och praktiskt genomföra arbete, omorienteringar och uppgraderingar av Er digitala infrastruktur och Er hemsida.

Vad gÀller textarbete och politiskt intresse ber jag att fÄ hÀnvisa till min egen infoportal, blueshift.nu, samt kontantuppropet.nu och highcrimes.org.

Gav förra Ă„ret ut en bok ni kan finna av intresse: “Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen”.

Det mest attraktiva med min profil ligger nog dock pÄ ett högre plan: jag skulle överge Er nuvarande strategi av att identifiera och stigmatisera mÀnniskor vars uppfattningar Ni inte delar (ni gör det förmodligen i hopp om att detta pÄ nÄgot sÀtt skapar ett mer inkluderande och tolerantare samhÀlle) och istÀllet anamma precis motsatt redaktions-policy.

Som redaktör pĂ„ EXPO skulle jag istĂ€llet identifiera viktiga kreativa och nya punkter liksom bjuda in oliktĂ€nkanden till lugna och intellektuellt hederliga diskussioner och genom den processen dels distansera debatten frĂ„n konflikter, personangrepp, stigmatiseringar och fastlĂ„sning vid “ismer” och istĂ€llet lĂ€gga fokus pĂ„ samförstĂ„nd om sakfrĂ„gor.

TvÄ sakfrÄgor jag direkt skulle lyfta fram Àr nödvÀndigheten i att omgÄende skydda kontanterna i grundlagen samt behovet av en bankreform, dÀr skapandet av pengar flyttas frÄn privatbanker (som gör det i dag) till staten.

Mina förkunskaper om EXPO inkluderar dels era artiklar om mig sjÀlv, men ocksÄ mina artiklar om Er:

Bor inte i Stockholm sÄ arbetet fÄr ske pÄ distans, eventuellt med mÄnatliga möten pÄ Ert kontor (Aschberg fÄr betala flygbiljetterna).

Med bÀsta hÀlsningar,

blueshift.nu
kontantuppropet.nu
highcrimes.org.

 

Er annons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Helena Palena, 2015-07-22 @ 14:45

  Ja, dom behöver verkligen hjÀlp! Snacka om att köra fast i ett spÄr som Àr falskt och vilseledande. Men, dom sitter stadigt och sÀkert i husses knÀ! SkÀller dock pÄ fel hundar som gÄr förbi. HjÀrntvÀttade till tÀnderna.

 • By TS, 2015-07-21 @ 20:58

  Kul initiativ. Stor humor. / TS

  ADMIN KOMMENTAR

  Ansökan Àr gjord pÄ allvar. EXPO behöver hÀlp. Deras nuvarande strategi av stigmatisering och exklusion Àr ett PR-mÀssigt blysÀnke. Blueshift har högre alexa-rankning för Sverige Àn EXPO.

  EXPO har ocksÄ helt missat de stora samtidsfrÄgorna.

  SÄ snart jag fÄr jobbet kommer jag bjuda in David Irving för en intern halvdagskurs dÀr Irving redogör för de senaste historiska forskningsrönen om andra vÀrldskriget.

 • By LegeNet, 2015-07-21 @ 19:42

  Helt i helande anda, helande av dualistisk konflikt jag uppfattar som det nya, som försiktigt spirar.

 • By Martin Gustavsson, 2015-07-21 @ 19:30

  TÀnk om de skulle vara intresserade av att faktiskt exponera sÄdana saker som bankmaffians lurendrejeri och dessa rasistiska Israeler ocksÄ? Tja. Varför inte? Skulle du ta jobbet? Om inte sÄ tar jag det sjÀlv gÀrna.

  ADMIN KOMMENTAR

  Ta det du. Deadline Ă€r 2015-07-31. Publicera gĂ€rna din ansökan – och skicka lĂ€nken till oss.

 • By Fjodor, 2015-07-21 @ 17:41

  klockrent

 • By Jesper, 2015-07-21 @ 17:09

  Hehehe. ..

Other Links to this Post

statcounter