Blueshift pÄ Red Ice

Senast uppdaterad: 2016-01-17


RIR: Kristoffer Hell – Democracy to Death: Sweden’s Path to Disintegration & Palme Assassination

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Helena Palena, 2016-01-19 @ 12:49

  NÀr Obama besökte Sverige lovade Reinfeldt att alla frÄn Syrien skulle fÄ automatiskt PUT. Vad han menade var att ni kan fortsÀtta bomba utav bara fan i Syrien. Det Àr grönt! Reinfeldt Àr en mycket ful fisk.

 • By Bernt, 2016-01-19 @ 09:19

  Hej.Jag frĂ„gar om nĂ„gon minns nĂ€r “Sverige” beslutade om att Alla Syrianer skall fĂ„ invandra till Oss.FöljdfrĂ„gor: NĂ€r var det ?
  Finns det dokument/skrivelser om detta ?
  Det borde finnas nÄgot!
  Bra intervju !!

  ADMIN

  Tack!

  Det var vÀl Fredrik Reinfeldt som tog det beslutet helt sjÀlv, vilket dÀrefter implementerades av enskild tjÀnsteman pÄ migrationsverket utan nÄgot som helst demokratisk inblandning.

 • By Erik, 2016-01-18 @ 00:13

  Mycket bra intervju! Första gÄngen jag besöker denna sidan!

 • By aba, 2016-01-17 @ 17:50

  Nice!!

 • By JR, 2016-01-17 @ 16:52

  Bra intervju med intressanta synpunkter. Ensamkommande segmentet i diskutabel Älder verkar bli ett problem nÀr deras fickpengar tar slut. Med tanke pÄ hur Z brukar sköta sin kamp för sina ekonomiska intressen lÀr knarkhandel bli ett alternativ, ett liknande scenario dÄ man bröt ned Kina för 150 Är sedan. PÄ den tiden tvingade Rotschilds och deras frÀnder Indierna att producera det opium som senare skeppades till Kina som pÄtvingad valuta för uppkommen obalans i handeln till Britterna. Idag har man kapat Afghanistan i samma syfte, för att sedan skapa en exponentiellt vÀxande ny marknad som i sin tur bildar en imperiestyrd ekonomi. Mexico Àr ett utmÀrkt exempel dÀr exv Carlos Slim pÄ ett decennium blivit en av vÀrldens rikaste moguler. Detta har skett under knarkkrigen sedan Är 2000 som skördat ca 100000 mÀnniskoliv. Nu stÄr vÀl hela skocken hÀr och vÀntar pÄ en rejÀl sÀndning i tusenkilosklassen för att kunna starta upp verksamheten. Det lÀr heller inte bli större problem med det stora antalet köpta blÄljus och tullare.

Other Links to this Post

statcounter