Bakom snöflingan

Senast uppdaterad: 2018-02-28

 

För inte sÄ mÄnga Är sedan var vita vintrar det normala.

I dag utlöser Ă„synen av snöflingor kollektiva nĂ€ra döden upplevelser – i alla fall hos systemmedia.

Vad som ocksÄ förvÄnar Àr hur Àven mÀnniskor som inte Àr helt unga, och som borde minnas tidigare vintrar, rycks med i hysterin.

I takt med att den psykologiska krigföringen gör medborgarna allt Àngsligare, reducerar dem till skÀlvande tonÄrs-emon, blir de nervösa, drabbas av tunnelseende och kör allt sÀmre.

Se dĂ€r, en omedelbar orsak till “trafikolyckorna”.

Men varför denna hysteri?

Den dolda agendan Àr att skrÀmma mÀnniskor till en dubblering av det landsomfattande övervakningsystem de sÄ kallade trafikkamerorna som tÀcker hela Sverige utgör.

Kamerorna har inget med den tidigare ministern Inez Usmans “nollvision” rörande antalet döda och svĂ„rt skadade att göra – utan handlar om hur staten i realtid kan följa all trafik i hela Sverige frĂ„n en kommandobunker i Kiruna.

TrafiksÀkerheten Àr bara svepskÀlet.

Problem – Reaktion – Lösning.

Via systemmedia projicerar den djupa staten upplevelsen av ett problem pÄ medborgarna.

Man hoppas genom det kunna sĂ€lja in, eller i vart fall fĂ„ acceptans, av en “lösning” som innebĂ€r Ă€nnu mer av Storebror: övervakningssamhĂ€llet.

LĂ€sare som vill veta mer finner svar i kapitlet “I Skuggan av FRA” i vĂ„r bok Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen.

Kapitlet gÄr ocksÄ att lÀsa nedan.

Vad som omedelbart skulle lösa alla de pĂ„stĂ„dda vĂ€derproblemen SVT och TV4 och Radion spyr över allmĂ€nheten, vore om myndigheterna höll de grundlĂ€ggande infrastrukturtjĂ€nsterna igĂ„ng – som man gjorde förr – och media för en gĂ„ngs skull knep igen, eller Ă„tminstone slutade ljuga.

I dag lyser plogbilarna med sin frĂ„nvaro och kollektivtrafiken, som sedan lĂ€nge Ă€r eftersatt och dras med sparbeting – har chefer som tar varje snöflinga eller höstlöv som en ursĂ€kt för att stĂ€lla in bussar och tĂ„g.

Det Ă€r inte snön som Ă€r problemet – det Ă€r Sveriges globalistiska politiska etablissemang.

 

 

Tack för ditt stöd!

Din donation gör det möjligt för oss att fortsÀtta.

NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • By Michael A, 2018-03-01 @ 23:12

    Bilden ovan sÀger allt. Reportern hör inte spÄrvagnen, dÄ han redan har sin berÀttelse klar för sig. Fotografen ser inte heller spÄrvagnen av samma skÀl.

    SĂ„ Ă€r det. Med merparten av svenskarna – inklusive hela makteliten – fast den ideologiska kartboken, sĂ„ ser man inte terrĂ€ngen. SĂ„dana mĂ€nniskor, som inte lĂ€ngre bildar sig en uppfattning utifrĂ„n egna erfarenheter och som slutat att tĂ€nka sjĂ€lvstĂ€ndigt, Ă€ndrar sig aldrig, hur hĂ„rt de Ă€n drabbas av omvĂ€rlden. De kommer hellre att dö Ă€n öppna sina ögon.

    DÀrför tror jag inte att det lÀngre finns nÄgot hopp för svenskarna och deras (f.d.) land.

Other Links to this Post

  1. ”Det Ă€r inte snön som Ă€r problemet | corneliadahlberg — 2018-03-01 @ 09:14

statcounter