Aurora 17

Senast uppdaterad: 2017-09-04
Om mindre en än vecka, på det ödesmättade datumet den 11:e september 2017, drar det amerikanska imperiet, Sverige och militäralliansen NATO igång en övning i norra Europa.

Kartbilden nedan visar vilka områden inom Sverige vilka försvaret flaggat kommer att se noterbart förhöjd militär aktivitet.

Försvaret om Aurora 17:

Aurora 17 är den första och största övningen i sitt slag på mer än 20 år. Samtliga stridskrafter och fler än 19 000 män och kvinnor, varav en fjärdedel från Hemvärnet, kommer att delta. Dessutom deltar ett flertal myndigheter och andra länder i Aurora 17.

Till de 19 000 svenska soldaterna kan läggas 2 000 utländska, varav de 1 000 som kommer från USA enligt uppgift placeras på Gotland.

V√§rdlandsavtal: F√∂rsvarsminister Hultqvist, USA:s utrikesminister Carter, USA:s f√∂rsvarsminister “Mad Dog” Mattis, NATO:s √∂verbef√§lhavare i Europa Scaparotti, Sveriges √ĖB Byd√©n.

Aurora 17 kan ses som kröningen på en längre process av fördjupat militärt samarbete mellan Sverige och USA.

Officiellt anges scenariet som övas vara ett överraskande anfall mot Sverige från Ryssland.

Det st√∂rre sammanhanget, vilket det officiella Sverige utel√§mnar n√§r allmogen “informeras,” √§r hur spelplanen ser ut fr√•n ett Washington som √§nnu inte gett upp sina ambitioner att krossa allt motst√•nd till sin egen √∂verh√∂ghet som planetens h√§rskare.

Sveriges roll under Aurora 17, i synnerhet Gotland, liknar allt mer en strategisk dolk Pentagon avser att under hösten 2017 trycka mot Rysslands strupe för att hålla landet i schack under det imperiet slår till på andra områden längs federationens gränser.

Aurora 17 enligt försvarsledningen.

Vad är det USA planerar att genomföra i skuggan av Aurora 17?

Förnyade artificellt skapade konflikter i Krim och Ukraina?

En israelisk-amerikansk offensiv i Syrien, för syftet att till slut få bort landets demokratiskt valde ledare Bashar al-Assad?

Här är en person som mycket väl kan tro att nästa offer i det angloamerikanska imperiets globala dominospel kan stavas Nordkorea: Kim Jung-Un.

Måhända har Kim fått för sig att om hans land inte mycket tydligt signalerar till omvärlden att man har kraftulla vapensystem att försvara sig med och är villig att använda dessa, riskerar Nordkorea att gå samma öde till mötes som drabbade Libyen 2011 och som alltjämt plågar Syrien.

Nordkorea √§r en strategiskt viktig granne f√∂r Kina och m√•h√§nda kan man se den just nu p√•g√•ende n√§rvaron i √Ėstersj√∂n av kinesiska √∂rlogsfartyg som √∂var tillsammans med ryska flottenheter (Zapad-17) som ett slags kvitto p√• att Aurora 17 inte handlar om att st√§rka Sveriges s√§kerhet – i motsats till allt tal om f√∂rsvar – utan i sj√§lva verket utg√∂r en viktig milit√§r pusselbit i en allt mer hysterisk amerikansk imperialism?

Några artiklar

Aurora 17 i verkligheten

Bonus teori

Läsare som ännu inte noterat pulshöjning kan ju spekulara i hur närvaron av amerikanska soldater i Sverige skulle kunna permanentas genom något så enkelt com att CIA levererar ett par containrar med vapen och sprängmedel till de tusentals ISIS-terrorister Sveriges förre inrikesminister Anders Ygeman menar smyger omkring i landet.

 

Tack för ditt stöd!

Din donation gör det möjligt för oss att fortsätta.

NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

  • By kenny kor√©n, 2017-09-09 @ 15:35

   100 √•r sedan den Ryska revolutionen. Aurora (ry: –ź–≤—Ä–ĺ—Ä–į) √§r ett √∂rlogsfartyg som kom att bli en symbol f√∂r oktoberrevolutionen n√§r det den 8 november 1917 avlossade ett l√∂st skott mot Vinterpalatset. Skottet utgjorde den √∂verrenskomna signalen f√∂r stormningen av Vinterpalatset; en stormning som ledde till den provisoriska regeringens avg√•ng och bolsjevikernas makt√∂vertagande. http://osteuropaguiden.com/aurora.php

  • By Jan-Ola Gustafsson, 2017-09-07 @ 20:21

   Det √§r bekl√§mmande att landets politiska och milit√§ra ledning har l√§mnat alliansfriheten och nu har beg√•tt ett rent landsf√∂rr√§deri och smygv√§gen myglat in Sverige i NATO UTAN V√ĄLJARNAS VARKEN VILJA ELLER KUNSKAP.

  • By Not Me, 2017-09-06 @ 14:59

   Parallellt med Aurora kommer vi att se en false flag operation utföras, ingen tvekan om saken. Vad det sen kan vara som är i görningen har jag ingen aning om.

  Other Links to this Post

  1. ”Aurora… | Autentopia – 2061 — 2017-09-06 @ 06:37

  statcounter