Asylinvasionen ur amerikanskt krigsplaneringsperspektiv

Senast uppdaterad: 2016-02-14
Kalergiplanen, det folkutbyte som sedan flera Är tillbaka Àr Ä fÀrde i Sverige och Europa rÀcker inte som förklaring till den vÀlplanerade massinvasion av migranter som iscensattes hösten 2015 och som till slut fick regeringen Löfven att i november 2015 dra i nödbromsen och införa grÀnskontroller.

Processen att utrota svear och götar frĂ„n Skandinavien och förvandla Sverige till hemvist för en “eurasisk-negroid ras” var redan en framgĂ„ng. Hade anstormningen hösten 2015 inte intrĂ€ffat utan flyktingmottagande fortsatt att ligga pĂ„ en mindre katastrofal nivĂ„ sĂ„ hade den kunnat fortgĂ„ lĂ€ngre.

Vad som nu skett Àr alltsÄ att siffrorna och rubrikerna blev sÄdana att det politiska etablissemanget till slut vaknade upp inför systemkollapsen.

Vad skulle dĂ„ kunna vara ett annat motiv för den vĂ€lplanerade och effektivt genomförda anstormningen av ensamstĂ„ende unga mĂ€n frĂ„n framförallt centralasien sensommaren och hösten 2015 – som iscensattes bara veckor efter att Rysslands ingripande i Syrien helt vĂ€nt det geopolitiska spelet i Mellanöstern?

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

  Ryssland

  Den geopolitiska kontexten asylinvasionen skett i Ă€r det Zioangloamerikanska imperiets Ă€nnu levande önskan att knĂ€cka Ryssland för syftet att införa en ny global vĂ€rldsordning med sig sjĂ€lvt i förarsĂ€tet – en process som rivstartade den 11:e september 2001.

  I det sammanhanget Àr asylinvasionen, vad som sker i Sverige och i Tyskland i Europa och hur detta spelas upp i systemmedia, inget annat Àn en ny typ av fÀrgrevolution, liknande den som bröt ut i Ukraina 2012.

  Skandinavien Ă€r imperiets bĂ€sta inkörsport till Ryssland och Sverige Ă€r Skandinaviens geopolitiska “hjĂ€rtland.”

  Skulle imperiet, via asylinvasionen och hur denna hanteras av makt och media (som idag gjort 180-graders svĂ€ng i hur man informerar om asylbrottsligheten) i Sverige, lyckas störta landet in i ett inbördeskrigsliknande lĂ€ge dĂ€r den svenska polisen bekĂ€mpar medborgargarden som i sin tur försöker göra det jobb polisen deserterat frĂ„n (att hantera asylinvasionen) – skulle detta kunna öppna dörren för imperiet att pĂ„ den svenska regeringens inbjudan skicka in amerikansk militĂ€r i Sverige för att hantera “krisen”.

  Det hÀr vore en fantastisk framgÄng för ett USA pÄ vÀg att anfalla Ryssland.

  Staten har redan övat inför detta scenarie: Regeringen bjuder in utlÀndsk militÀr att trÀna pÄ att slÄ ned civilmotstÄnd i Sverige

  TvÄ indikationer pÄ att den dolda makten faktiskt arbetar för att skapa en inbördeskrigsliknande situation i Sverige Àr alltsÄ..

  1. Regeringen Löfven har via sin hejduk Dan Eliasson gett den nyligen nationaliserade polisen intruktioner om att betrakta folkliga reaktioner mot asylvÄldet och övrig kriminalitet kopplad till denna som ett större hot Àn detta vÄldet och kriminaliteten i sig.

   Det förtjĂ€nar att noteras att Ă€ven svenska militĂ€ra chefer som skulle vakna upp inför farorna med asylinvasionen ocksĂ„ riskerar att betraktas som fiender till staten: se vĂ„r artikel Ett polisövergrepp för mycket – franska frĂ€mlingslegionens förre ÖB gripen och förnedrad under demonstration i Calais.

  2. Systemmedias 180-graders svÀng: efter att under alla Är tigit och ljugit om problemen med migrantinvasionen har man nu börjat berÀtta om det pÄ ett sÀtt som Àr Àgnat att vÀcka vrede bland allmÀnheten.

  Om ovanstĂ„ende inte rĂ€cker för att sĂ€tta Sverige i brand skall lĂ€saren inte bli förvĂ„nad om NATO:s terroristgren Gladio börjar bevĂ€pna alla dessa ISIS-terrorister man under tĂ€ckmantel av att vara flykting smugglat in i Sverige, pĂ„ samma sĂ€tt man bevĂ€pnat och dirigerat terroristerna i Libyen och Syrien sedan 2011…

  I radiointervjun nedan bekrÀftas att utlÀndsk militÀr i dag övar pÄ att slÄ ned civilt motstÄnd i Sverige.

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • By Oskar, 2016-02-17 @ 13:26

   Kort lÀttförstÄeligt och vÀlskriven artikel som Àr spot on! Verkligheten börjar sakta men sÀkert smyga sig pÄ allmÀnheten dÀr tom med de mest indoktrinerade humanistslavarnas egenproducerade vÀrldsbild börjar krackelera. Artikeln lÀnkad till vÀnner och bekanta!
   Tack för bra rapportering!

   Mvh Oskar

  Other Links to this Post

  1. SkrĂ€mmande lĂ€sning | corneliadahlberg — 2016-02-17 @ 18:14

  statcounter