Amerika har vaknat

Senast uppdaterad: 2013-01-07
Samtidigt som CNN och resten av “media” spyr galla över den amerikanska grundlagens andra tillĂ€gg – rĂ€tten för amerikanare att bĂ€ra vapen – Ă€r det uppenbart att det amerikanska folket vaknat och med fingret pĂ„ hanen bara vĂ€ntar pĂ„ att krafterna bakom USA:s olaglige president Barack Obama skall försöka iscensĂ€tta den statskupp med undantagstillstĂ„nd för syftet att bjuda in utlĂ€ndsk mililtĂ€r och avveckla federationen eliten planerat och som kommer att fylla alla de likkistor och koncentrationslĂ€ger FEMA (USA:s motsvarighet till den nyskapade svenska myndigheten MSB) införskaffat och byggt.

Diagrammet nedan visar hur den amerikanska allmĂ€nheten – trots alla de orkesterade “skolskjutningar” eliten iscensĂ€tter för att försöka förmĂ„ folk att ge upp deras rĂ€tt att bĂ€ra vapen – gĂ„r i precis motsatt riktning och lĂ€mnar in allt fler begĂ€ran om bakgrundskontroll för vapen.

Trendbrottet skedde för sju Är sedan, 2005.

  

Det upprop för att kasta ut det brittiskfödda CNN-ankaret Piers Morgan ur USA, som driver CNN:s kampanj mot grundlagen, har pÄ bara tre veckor nÄtt över 100 000 namn. TvÄ mot-upprop för att behÄlla Morgan i landet har skrapat i hop en 1/10-del, knappt 12 000 namn.

Den i dag uppenbara verklighet massmedia i USA och andra stĂ€llen tiger om Ă€r att det amerikanska folket agerat pĂ„ de varningar rörande hotet frĂ„n en planerad globala diktatur ofta kallad den “nya vĂ€rldsordningen” (eng. new world order) och vars införande bl a förutsĂ€tter förstörandet av planetens alla lĂ€nder och stater, inklusive amerikas förenta stater.

 

 

NĂ€r Sverige vaknar

SĂ„ hĂ€r Ă€r det officiella vapen-lĂ€get i Sverige (enligt SvD) – i fall den svenska allmogen vaknar upp inför verkligheten att ocksĂ„ Sveriges etablissemang utgörs av de facto landsförrĂ€dare och medlöpare, och att EU Ă€r vĂ„r tids ondska..

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

statcounter