HÀr brÀnner alternativmedia en grupp polisprovokatörer som lÄtsas vara demonstranter

Senast uppdaterad: 2016-02-08


HÀr demaskerar den amerikanske radiovÀrden Pete Santilli en grupp civilklÀdda FBI-poliser som lÄtsas vara demonstranter.

Sekvensen visar hur poliserna – under det de hĂ„llar pĂ„ att bli brĂ€nda – hela tiden försöker fĂ„ situationen att eskalera till vĂ„ldsamheter, trots att mĂ€nniskorna och situationen i övrigt Ă€r lugn.

Polisens taktiska skĂ€l för agerandet Ă€r att de tror att de har monopol pĂ„ “vĂ„ld” och hoppas “vinna” genom att dra in hela situationen pĂ„ “deras” planhalva: vĂ„ldsutövning.

NÀr det till slut Àr uppenbart att mÀnniskorna pÄ platsen Àr trevliga, ocksÄ efter att de genomskÄdat dem, ger poliserna upp och lÀmnar platsen.

Det visar sig dÄ att det inte bara var den man som Santilli foto-identifierade som polis, utan ett halv dussin provokatörer som spritt ut sig bland Ähörarna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • By Nordic, 2016-02-09 @ 10:04

    I grupperingar som överstiger ett visst antal medlemmar verkar alltid fÄ nÄgon form av infiltration. Som antingen vill sabba moralen eller fÄ en fredlig demonstration att eskalera till planhalvan: vÄldsutövning.
    Intressent att denna grupp lyckades demaskera dom.

Other Links to this Post

statcounter