Alla överreaktioners moder

Senast uppdaterad: 2017-04-07
Är detta hur globalisterna, i skydd av en diversions- och desinformationskampanj om pĂ„stĂ„dd ölbilsterrorism, styr den kollektiva tankeförmĂ„gan hos ett helt folk – bara timmar efter att man lĂ„tit USA avfyra vad som kan bli den första salvan i ett tredje vĂ€rldskrig?
Klockan 04:45 svensk tid, Fredagen den 7 april, avfyrade den amerikanska flottan enligt uppgift 59 kryssningsrobotar av typen Tomahawk mot den syriska regeringens flygbas i Shayrat.

Den amerikanska attacken skedde pÄ fastighetsmagnaten Donald Trump:s 77:e dag som president för USA och utgör enligt svenska folkrÀttsexperter ett brott mot folkrÀtten.

NÄgra timmar senare ser Stefan Löfven sin chans att leka landsfader och utbrister att Sverige utsatts för en terroristattack och hÄller senare pÄ kvÀllen ett TV-sÀnt tal dÀr han tÀvlar i ödesmÀttnad med den amerikanske presidenten George W. Bush:s tal pÄ kvÀllen efter hÀndelserna pÄ USA:s östkust den 11:e september 2001.

NĂ„gra timmar efter “terrordĂ„det” inleder det parti Stefan Löfven Ă€nnu Ă€r ledare för en kongress. Är en av förhoppningarna med hĂ€ndelsen att försĂ€kra att globalistagenten Löfven förblir ledare för socialdemokraterna?

Videon ovan: Sveriges tidigare statsminister Fredrik Reinfeldt och Stockholmsbombaren 2010.

Attacken i centrala Stockholm skall ha skett i form av en kapad lastbil som enligt uppgift vidtog en vansinnesfĂ€rd pĂ„ Drottninggatan som avslutades i en av varuhuset Åhlens entrĂ©er.

Det hitills största offret för hÀndelsen Àr att rapporteringen om USA:s flagranta och folkrÀttsvidriga robotattack pÄ Syrien bara nÄgra timmar tidigare, drunkar i massmedias och statsministerns överreaktioner och hysteri rörande en Ànnu icke utredd trafikhÀndelse som tyvÀrr inte pÄ nÄgot sÀtt Àr unik, vad gÀller antalet skadade och omkomna.

Är detta hur globalisterna, i skydd av en diversions- och desinformationskampanj om pĂ„stĂ„dd inhemsk ölbilsterrorism, styr den kollektiva tankeprocessen hos ett helt folk – blott timmar efter att man lĂ„tit USA avfyra vad som kan bli den första salvan i ett tredje vĂ€rldskrig?

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Other Links to this Post

  1. Stockholm Terrorattack a New World Order false flag 07-04-2017 = 777 | Sweden.FM — 2017-04-08 @ 16:17

  2. Livstids fĂ€ngelse till skyldiga regeringar | corneliadahlberg — 2017-04-08 @ 08:01

  statcounter