9/11 – vad vĂ€rlden tror

Senast uppdaterad: 2012-06-08

Extrapolerar man de fynd World Public Opinion (WPO) presenterar anser en miljard av planetens drygt sex miljarder invÄnare att den amerikanska regeringen lÄg bakom 9/11.

Ytterligare tvÄ och en halv miljard sÄgar pÄstÄenden om att Al-Qaeda, Usama Bin Laden eller islamska extremister skulle ha varit ansvariga.

Siffrorna för Tyskland, dĂ€r 23% sĂ€gs anklaga USA för 9/11, ligger nĂ€ra de siffror TV4:s Kalla Fakta presenterade hösten 2009 – dĂ€r var femte svensk under trettio Ă„r uppgavs anse detsamma.

      

En titt pÄ vad WPO egentligen Àr för ett kreatur samt vilka de lÀnder de valde att presentera siffror för indikerar att verkligheten kan vara Ànnu mer graverande för USA och de krafter som driver detta imperium.

HĂ€r Ă€r en frĂ„ga: Om en miljard anklagande fingrar och tvĂ„ och en halv miljard huvudruskningar Ă€r den för eliten mest positiva vinklingen som kan göras av vad mĂ€nskligheten anser om den amerikanska regeringens inblandning i 9/11, vilken Ă€r dĂ„ den egentliga uppfattningen – den eliten inte vĂ„gar presentera?

WPO finansieras av bl a Rockefeller och Carnegie och av de sjutton lÀnder WPO valde ut Àr Ätta medlemmar i det amerikanska imperiet. Med andra ord, man lÀt en exklusiv femtedel av vÀrldens lÀnder utgöra hÀlften av undersökningsgruppen.

 

 

statcounter