Tillhör läsaren den del av befolkningen, som sent om sider, börjat oroa sig för Covid-hysterin, utegångsförbud, masktvång – och nu senaste regimen Löfvens påbud om massvaccinering av hela befolkningen innan sommaren 2021?

Bakgrunden till det politiska vidunder som 2020 bröt ytan belyses ur olika aspekter i de fyra böckerna på svenska nedan.

Västs Mörka Hjärta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan

Kristoffer Hell

Världen håller på att gå sönder. Det sker för att någon vill det…
Femte upplagan (2019). Reviderad och med nytt kapitel om terrorattacken i Stockholm den 7 april 2017.

Demokrati till Döds – Sveriges väg in i den globala diktaturen

Kristoffer Hell

Sverige håller på att gå sönder. Det sker för att någon vill det…
Fjärde upplagan (2019). Utökad och reviderad.

Den Globala Statskuppen

Jakob Nordangård

Ordet “statskupp” associerar nog de flesta med ett plötsligt, våldsamt maktövertagande, med stridsvagnar runt regeringsbyggnader, arresteringar, utrensningar av dissidenter, övertagande av mediekanaler och så vidare. Men så måste det inte alltid gå till.

Rockefeller – en klimatsmart historia

Jakob Nordangård

Detta är en rafflande och paradoxal historia om hur en av världens mäktigaste finans- och oljefamiljer finansierat miljö- och klimatforskning sedan 1950-talet och medverkat till att utforma klimatpolitiska åtgärder sedan 1980-talet.

[php snippet=”3″ ]