Två nyligen publicerade artiklar bekräftar vansinnet bakom den globala “karantän-pandemin” – en kollektiv psykisk åkomma: beslutet av makthungriga politiker med despotiska tendenser att på grundval av falsk information tillhandahållen av FN:S världshälsoorganisation, WHO.

Guardian’s artikel kartlägger hur WHO och andra inflytelserika baserade sin statistik på siffrar gripna ur luften, tillhandahållna av ett förment mediciniskt företag med namnet Surgisphere, bestående av tre personer varav en linvär sig som science fiction författare och en annan som porrstjärna.

Guardians egen undersökning visar att Surgispheres statistik saknas underlad. Inga av de sjukhus företaget säger sig ha baserat sin statistik på känner till företaget och förnekar samarbete.

Artikeln av den amerikanska politikern Robert F Kennedy jr, Children’s Health Defense, har sammanställt 16 i dag kända fakta om Covid-19 och världssamfundets reaktion, på det.

Slutsatsen:


Knowing what we know today about COVID-19’s Infection Fatality Rate, asymmetric impact by age and medical condition, non-transmissibility by asymptomatic people and in outdoor settings, near-zero fatality rate for children, and the basic understanding of viruses through Farr’s law, locking down society was a bone-headed policy decision so devastating to society that historians may judge it as the all-time worst decision ever made. Worse, as these clear facts have become available, many policy-makers haven’t shifted their positions, despite the fact that every hour under any stage of lockdown has a domino-effect of devastation to society. Meanwhile, the media—with a few notable exceptions—is oddly silent on all the good news. Luckily, an unexpected group of heroes across the political landscape—many of them doctors and scientists—have emerged to tell the truth, despite facing extreme criticism and censorship from an angry mob desperate to continue fighting an imaginary war.

[php snippet=3]

[php snippet=1]