Efter decennier och år av jabbande och skuggdansande i svårgenomtränglig dimma synes konturerna nu äntligen skönjas för globalisternas stora försök att i ett slag ro i hamn hela sitt globala diktaturprojekt.

FN och WHO har mumlat om det i decennier och nu verkar frontlinjen fastlagd.

Planen är att genom massvaccinationer bryta ryggraden på motståndet från de delar av mänskligheten som vill leva som de föddes – fria, i alla fall något så när.

I kölvattnet på genrepet med Covid-19(84) våren 2020 och med den f d IT-entreprenören Bill Gates som galjonsfigur synes globalisterna snart redo att injicera mänskligheten med mängder av skadliga ämnen som kvicksilver, aluminium, och formaldehyd – som steriliserar och skapar andra problem.

En indikation på att detta kan vara fallet är att information om vaccciners skadlighet och Bill Gates inblandning i detta, i dag inte längre går att finna på Internet. Någon har lagt ned ett enormt arbete på att dammsuga cyberrymden på antivaccinationsinformation.

Vi har ännu inte upplevt detta med annan information som ifrågasätter rådande maktstruktur.

När det kommer Covid och vacciner och alternativa sätt att hela den mänskliga fysiologin har den dolda makten satt ned foten på ett sätt som sällan skådas.

Den 1 maj 2020 lanserade vi nformationsportalen naturalimmunity.org.

Det skeddes för att skapa en motvikt till propagandan från Bill Gates globala vaccinationsallians: gavi.org: The Global Alliance for Vaccines and Immunizations, grundat av WHO, UNICF, Bill & Melinda Gates Foundation och Världsbanken.

Natural Immunity erbjuder ett anti-vaccinationskort: “natural immunity card.”

Kortet är tänkt att fungera som ett organdonationskort: där kortets innehavare informerar sjukhuspersonal om vad det är som gäller med hennes kropp.

Den plats i terrängen där kombatanterna kommer i direkt kontakt med varandra, är förmodligen på sjukhuset, sjukvårdscentralen eller hos skolsköterskan.

Kortet skapades för den situationen: för att vänligt men bestämt informera om att läsaren avstår vaccination.

Kortets baksidka länkar till en sida på den här sajten som förklarar varför kortinnehavaren väljer att avstå vaccinationer.

Sajten:

Gå direkt till att skaffa kortet:

Enligt UNESCO utgör försök att vaccinera någon mot dennes vilja ett brott mot mänskligheten.

Informationsbladet går att ladda ned här och kan med fördel sättas upp och delas ut på stand: naturalimmunity.org/static/UNESCO-NOTICE.pdf

[php snippet=3]

[php snippet=1]