Globalisterna och deras knektar kan inte ändra på den verkliga verkligheten.

Detta hindrar dem inte från att försöka manipulera omvärldens uppfattning av denna verklighet.

Två problem för makten är Prins Andrews samröre med den amerikanske pedofilmiljardären Jeffrey Epstein och nu senast USA:s olagliga mord på en utländsk statsman och den kalldusch som kom fem dagar senare, när Iran i en svarsattack “ägde” luftrummet över två amerikanska baser i Irak och 90% av deras robotar träffade sina mål (USA är inte ens i närheten av sådan effektivitet).

Just nu försöker media i Väst att “dränka” nyheten om det amerikanska klavertrampet (med efterföljande militära fiasko) med en flygkrasch utanför Irans huvudstad Teheran – USA insinuerar att Iran låg bakom.

I samband med detta illusionstrick passar brittisk media på att knuffa undan prins Andrew från strålkastarljuset och i stället rulla in ett nummer publiken redan sett: den påstådda konflikten mellan Drottningen och barnbarnet Harrys hustru, den amerikanska TV-såpa skådisen Meghan Markle.

Förmodligen är de enda som låter sig distraheras en krympande andel av Västs hemmapublik.

Uppfattningen på kafeer runt om i Mellanöstern är förmodligen bättre synkroniserad med den verkliga verkligheten än den i Väst.

[php snippet=3]

[php snippet=1]