Allt sedan den påstådda Roswell-incidenten i USA 1947, synes globalisternas två strategier rörande UFO:s varit dessa:

  1. Förlöljliga seriös tankeverksamhet liksom forskning om icke identifierade flygande föremål
  2. Sponsra en filmchanger som i dag kallas Science Fiction och där inga som helst spärrar synes finnas för fantasin

Sedan en tid synes spår 1, förlöjligandet, hålla på att ersättas av någon slags “disclosure”, erkännande, avhemligande, rörande UFO:s.

I samband med det vill den amerikanska militären byta namn på fenomenet till UAP – Unidentified Aerial Phenomena.

Detta innebär dock inte att ljugandet kommer att upphöra, blott att globalisterna kommer att försöka sjösätta kontrollerade fronter som – när erkännandet av existensen av oförklarade himlafenomen väl sker – så kommer globalisterna fortsätta att äga kontrollen över narrativet.

En senkomling till kören av Pentagonpapegojor i UFO-frågan är den tidigare rockmusikern Tom De Longes projekt TTSA – To The Stars Academy.

Det blev nyligen känt att den amerikanska armén ingått ett avtal om samarbete med TTSA, vilket det sponsrar med 750 000 amerikanska dollar.

Det kanske viktigaste att känna till om UFO-fältet är att huvudsyftet med allt ljugande har att göra med det fortsatta hemlighållandet av nya energiformer som skulle göra alla i dag kända metoder som olja, kärnkraft, vatten- och vindkraft, liksom solpaneler, obsoleta. Mänskligheten skulle också bli oberoende av centralt kontrollerade distributionsnät – och skulle kunna generera all energi den behöver på egen hand, med negligerbar rörlig kostnad.

I sammanhanget spökar också antigravitation, något som skulle revolutionera hela transportindustrin.

Ett annat tungt skäl för hemlighetsmakeriet är en stark önskan hos globalisterna att folk inte börjar förstå att många av UFO-farkosterna faktiskt är byggda av det militärindustriella komplexet (MIK) självt.

Samma MIK USA:s avgående president Dwight Eisenhower varnade för 1961.

Läsare som vill veta mer finner mer information i våra två böcker Västs Mörka Hjärta och Demokrati till Döds, liksom vår avdelningen på den här sajten om stulen vetenskap.

[php snippet=1]