Vid en sammanvägning av de olika demografiska och politiska krafter som härjar i Sverige hösten 2019 är detta bilden som framtornar: ett land på avgrunden till ett inbördeskrig.

Ett krig där den sida som startat konflikten hoppas sopa bort de sista motståndet mot den så kallade Kalergi-planen: omdanandet av Europa till ett hem för en ny eurasisk-negroid framtidsras.

I kriget står statsmakten alltså emot landets etniska ursprungsbefolkning (svenskar) – inte med.

Situationen har inte uppstått av sig själv.

I bakgrunden hägrar globalistiska intressen som internationella bankfamiljer och elitistiska och hemlighetsfulla ordnar, som frimureriet.

Tills nyligen var intrycket att Sveriges etablissemang var överens om den här utvecklingen – där Sverige på sikt skall reduceras till en provins i en global diktatur där allt det som fordom gjorde landet unikt: etnicitet, språk, kultur och sedvanor, har utplånats – ersatt av en ängslig och rotlös grå massas underkastelse inför en global makt.

Gäller den här överenskommelsen längre?’

Hur skall man förstå stormfåglar som Svenska Dagbladets Ivar Arpi och Proletärens Nils Littorin?

Agerar de för makten i arbetet med att ytterligare polarisera Sverige och höja insatserna inför kriget?

Eller är skribenterna emot globaliseringsagendan – på riktigt?

Måhända är inte alla inom media intresserade av att frivilligt följa globalisternas alltmer absurda påbud – såsom att bli kannibaler för att rädda ett klimat från ett koldioxodhot som inte finns?

Bland politiker syns motståndet mot globaliseringen dock ha gjort halt på kommunal nivå, såsom i den skånska orten Staffanstorp vars kommunalråd Christian Sonesson tagit klar ställning emot regimen Löfvén.

Skälet till att det politiska väderomslaget ännu inte återspeglas i riksdagen, beror på hur det svenska valsystemet än gång utformades.

Systemet byggdes som ett medeltida fort för syftet att göra det mycket svårt för utomstående att ta sig in – även om detta är vad principen om folkrepresentation föreskriver.

Utanför riksdagen har i vart fall Sveriges pågående nära-döden-upplevelse ha skapat en ny politisk stjärna.

Alternativ för Sveriges Gustav Kasselstrand erinrar alltmer om en förste violinist av världsklass, som tvingas spela på gatan utanför ett konserthus ockuperat av en åttaklöver av talanglösa en-ackords-amatörer på statligt försörjningsstöd.

I ett annat land hade de gått att förutspå att om försöken att säkra folkrepresentation på politisk väg inte fungerar, kommer återställningen ske på annat sätt. Kanske i form av statskupp, med ursprung i konservativa krafter inom militär och polis.

Faktum är att Sverige tidigare redan har erfarit detta.

Mordet på Olof Palme våren 1986 föregicks av en, via riksmedia, klart och tydligt framförd misstroendeförklaring av statsministern gjord av ett dussintal svenska officerare från konungens eget vapenslag – kungliga flottan.

I Sverige anno 2019 synes dock detta alternativ inte existera.

Globalisterna hann före.

Carl XVI Gustaf synes redan ha vikt sig inför det globalistiska maktövertagandet.

Via politiska beslut som började efter det kalla krigets slut har Försvaret också kastrerats till oigenkännlighet.

I dag är det en legion legoknektar som i främmande världsdelar arbetar för globalisterna, men som inte klarar av det som borde vara huvuduppgiften – att försvara Sverige.

Senast kända nollpunkt kan ses i videon nedan: killen som sjunger och vickar på höfterna i Pridetåget är ingen mindre än landets överbefälhavare (en flygargosse – inte sjöofficer).

https://www.youtube.com/watch?v=WRFXo6wqVqA

Polisen gick i graven år 2015.

Det skedde när 21 på länsnivå lokalt förankrade myndigheter sammanslogs till ett från Stockholm centraliserat verktyg som i allt högre utsträckning används för att jaga regimen Löfvéns politiska motståndare.

Samma tendens återfinns inom åklagare- och domstolsväsende.

Skräckfilmen nedan visar hur djupt ned i diktaturens träsk den svenska polisen sjunkit…

[iframe src=”https://www.bitchute.com/embed/ExuOR9NQu7An/” width=”100%” height=”500″]
https://www.bitchute.com/video/ExuOR9NQu7An/

Har globalisterna vunnit?

Är vad som väntar runt hörnet fullbordandet av förstörelsen av Sverige?

Sverige har i öster en granne som under flera år uppvisat tecken på att vara anti-globalistiskt och dessutom vara djupt orolig för uppkomsten av islamistiska terrornästen runt sina gränser.

Verkligheten är att Sverige i dag torde vara Europas ledande hemmabas för just islamska terrorister. Det är till Sverige de beger sig när de behöver vila upp sig, mellan terrordåden de genomför i andra länder.

Vad händer om globalisterna till slut bestämmer sig för att låta USA och NATO angripa den Ryska Federationen militärt – en process i vilken Sverige redan knutit sitt öde till den västliga krigsalliansen?

Läsare som vill veta mer om hotet från globaliseringen och några historiska och aktuella reflektioner över situationen i just Sverige, rekommenderas våra böcker Västs Mörka Hjärta och Demokrati till Döds.

Båda har nyligen kommit ut i nya och utökade upplagor.

[php snippet=1]