I en intervju den 13 augusti 2019 i Dagens Nyheter (DN) anklagar statsminister Stefan Löfven “välbärgade” för att vara de som driver det ökande gängvåldet och skjutningarna i Sverige.

Skälet är den påstådda omfattande konsumtion av narkotika Löfven menar sker i välbärgade områden som Danderyd och Djursholm – en situation som enligt Löfven resulterar i att människor skrivna i Danderyd och Djursholm lever 18 år längre än i andra områden.

Vad menar Löfven egentligen?

Att knarkare lever längre än andra?

Grunden för Löfvens anklagelse är en enkätundersökning bland tonåringar genomförd av Brottsförebyggande Rådet (BRÅ) 2018. Undersökningen gick ut på att ungdomar fick svara på frågor som om de någonsin använt narkotika.

Saxat ur undersökningen:


Vid en jämförelse med självdeklarerat bruk framgår att även användningen av narkotika varierar mellan olika områden, men att variationen inte korrelerar med andelen misstänkta. I flera fall var andelen som uppgett narkotikabruk som lägst i områden som uppvisat en hög andel misstänkta och vice versa.

Var är det regeringen, socialdemokratin och/eller Löfven önskar uppnå med den här djupt provocerande lögnen?

Socialdemokratin har alltid varit ett vi-mot-dem parti.

Är Löfvens anklagelser örongodis till partiets nya kärnväljare?

Partiet har sedan en tid börjat byta ut partiets kärnväljare av svenska skattebetalande arbetare med importerade arabisktalande klanröstare på försörjningsstöd.

Både Löfven och Socialdemokratin är också globalistiska.

Är intervjun ännu ett steg i Sveriges pågående Golgatavandring in i ett sedan länge planerat inbördeskrig?

[php snippet=3]