Var A$AP Rocky händelsen sommaren 2019 i Stockholm en psykologisk påverkansoperation med syftet att ytterligare förvirra och dumma ned allmogen i Sverige?

Det ser tyvärr ut så – och operationen verkar ha varit framgångsrik.

Svensken har sedan 2015 hjärntvättats med “nyhetsförmedling” om Sveriges “nya adel”: kriminella män från mellanöstern och afrika i vapenför ålder som mördar, misshandlar, knarkar och våldtar sig fram genom konungariket.

En i svensk massmedia framträdande undergrupp det rapporterats om i sammanhanget är afghaner.

Vi ifrågasätter inte sanningshalten i rapporteringen.

Vi vill kasta ljus på det allt djupare nationella trauma det här fenomenet skapat, förstärkt av regimen Löfvens allt intensivare förföljelser av svenskar som höjer sina röster.

Det här traumat, skapat av det pågående folkmordet av etniska svenskar, skriker efter förlösning.

Detta är sammanhanget i vilket en amerikansk rappare i centrala Stockholm i slutet på juni 2019 misshandlade en kriminell afghan.

Vore det inte för den omfattande och inflammerande rapporteringen av misshandeln, hade den för de flesta medborgare, kunnat förbli en notis eller icke-händelse.

Istället lägger sig USA:s president Donald Trump i. Han uppmanar Sveriges statsminister att begå brott, för syftet att rädda presidentens landsman.

USA, liksom Sverige, är byggt på maktfördelningsprincipen på separation mellan den verkställande makten (regeringen/presidenten), den lagstiftande makten (riksdagen/kongressen/senaten) och den dömande makten (domstolsväsendet).

Varken president Trump eller statsminister Löfven kan eller får lägga sig i rättsprocesser (de själva inte är del av).

Dessa är de två alternativen media, både globalistisk och systemlojal liksom alternativ, ger läsarna:

  1. Ta den amerikanska rapparens parti och genom detta erhålla någon slags förlösning på det nationella folkmordstraumat.
  2. Erkänna fakta i målet och acceptera att rapparen gjort sig skyldig till det han åtalats för.

Om svensken väljer alternativ 1 gör han sig till en del av en lynchmobb där hämnd mot afghaner väger tyngre än rättvisa. Prislappen här är att ett redan djupt korrupt rättsväsendet blir ännu korruptare.

De som, å andra sidan, väljer alternativ 2 riskerar att stämplas som medlem i den grupp som “öppnar sina hjärtan” för ännu mer import av problem från afrika och mellanöstern.

Den sorgliga facit vi ser är att många verkar köpa den här falska dikotomin, levererat av både systemlojal liksom alternativ media.

Vem säger att nyhetskonsumenterna bara kan, eller har rätt, att välja mellan (1) lynchmobb eller (2) fortsatt folkmord på svenskar?

Här är ett tredje förslag:

  • Rapparen ges det straff lagen föreskriver och sparkas sedan ut ur landet.
  • Afghanen, som enligt uppgift är på “semester” i landet han påstår sig ha flytt ifrån: Iran, släpps inte in igen när han försöker komma tillbaka. Efter det skickas alla andra som inte hör hemma i Sverige också ut.

Svårare än så här behöver det inte vara – så snart man slutar låta någon annan (media) tala om för en hur man skall tänka: genom att i sin “rapportering” reducera livet till falska dikotomier och idioti.

Saxat ur wikipedia:

Falsk dikotomi är ett argumentationsfel där talaren förutsätter att det bara finns två möjliga alternativ (trots att båda dessa alternativ är felaktiga, eller att de två alternativen inte behöver utesluta varandra) att man måste välja ett av dem (trots att det finns flera alternativ, eller att man inte behöver välja alls)

UPPDATERING 2019-07-29 kl. 17.49

Vi har nu getts möjlighet att titta på förundersökningen.

Trots påståenden av åklagare och i media kan vi inte finna något som styrker att ASAP Rocky skulle ha använt en glasflaska vid misshandeln.

Inget DNA, inga foton, ingen video.

Bilder från den påstådda brottsplatsen indikerar snarare motsatsen.

De elektroniska kopior vi har kan laddas ned här:

[php snippet=3]