Syftet med den nyligen lanserade infoportalen Alfheimr är bryta ny terräng i det pågående infokriget för Sveriges överlevnad som ett hem för fria svenskar.

Alfheimrs huvudmotståndare är gratistidningen METRO, som finns i de tre storstadsregionerna Stockholm, Malmö och Göteborg.

Skälen är fler.

METRO är inte bara ett instrument bland andra för etablissemangetsa ljugande.

METRO är en symbol för globaliseringen och urbaniseringen av planeten.

O:et i METRO är en glob med ett rutnät över – symbol för jorden som en fängelseplanet.

Ordet METRO anspelar också på HBTQ och pedofil lobbyn, där metro är en förkortning för metrosexuell.

Om inget görs för att i god tid innan valet 2018 krossa systemmedias hypnotiska inflytande över befolkningen, är möjligheterna att återställa Sverige till hur det nyligen var, minimala.

Det Sverige äldre läsare minns, kommer då att för alltid ha gått förlorad.

Ett säkert och lagligt sätt ta försvaret av Sverige ut på gator och torg är finansiella resurset som möjliggör bl a dekalkampanjer och flygbladsutdelningar: METRO är död – leve ALFHEIMR.

Där ALFHEIMR alltså är medborgarmedias gratis reklamplats.

  • Syftet med ALFHEIMR är återta de delar av inforymden systemets etablerade medier svartsjukt ännu bevakar som sina egna – d v s tankeverksamheten hos den majoritet av den löneslavande befolkningen som ännu sover.
  • ALFHEIMR är en nyhetsaggregator som i realtid sammanställer och presenterar nyheter från över trettio olika källor inom svensk och utländsk alternativ media – medborgarnas media som berättar sanningen när systemmedia ljuger.
  • ALFHEIMR är profilerad som en digital version av den gratis papperstidningen METRO, som finns vid kollektivtrafiken i landets storstadsregioner.

    Med en bra respons kan ALFHEIMR snabbt förverkligas till att bli också en gratis papperstidning.

  • För att bryta den förlamande kollektiva hypnosen media och makt vaggat in befolkningen i tarvar inte bara en infoportal – utan också aktivism i det offentliga rummet, på gator och torg.

    Denna typ av aktivism förutsätter finansiella resurser.

Genom en donation om 900 kronor eller mer erhåller läsaren ett bevis på sitt stöd till projektet Alfheimr. Beviset är utformat som ett bankkort i guld och svart. Korten är unika och numrerade. Läsaren erhåller också 20 visitkort att dela med sig av.

Kortet är en exklusiv bekräftelse på läsarens engagemang för att i den rådande brytningstiden rädda Sverige för framtida generationer.

Om intresset är starkt kan Alfheimr även bli en gratis papperstidning.

Tack för ditt stöd!

[php snippet=3]

Glöm inte att ange epost och postadress dit donationsbevis och visitkort skall skickas!

Läsare som vill vara aktivist använder samma mejl.

info@alfheimr.xyz

 

Ett exempel på aktivism i det offentliga rummet är den dekalkampanj för att rädda kontantväsendet aktionsgruppen “Stefans Styvbror” våren 2017 genomförde i Västra Götaland och Skåne.

 

[php snippet=”13″]