Efter en uppsjö av varningar ohc larmrapporter om just hur farlig den nya generationen mikrovågsstrålning är för människa och miljö, genomför Strålskyddsstiftelsen en stor demonstration på Sergels Torg i Stockholm, kl. 13.15 den 14 april 2018.

Alla är välkomna!

Nedan: den brittiske forskaren och insidern Barry Trower avslöjar hur den senaste generationen mikrovågsstrålning från mobilindustrin använder samma frekvenser som militära vapen avsedd att döda människor.

Veta mer

Källa: Strålskyddsstiftelsen

VÄRNA FOLKHÄLSAN STOPPA 5G – DEMONSTRATION I STOCKHOLM

Den 14 april arrangeras en manifestation för att värna folkhälsan och skydda i synnerhet barnen mot skadlig mikrovågsstrålning. Demonstrationen föranleds av den nu pågående 5G-utbyggnaden som genomförs utan att någon forskning visar att tekniken inte medför de allvarliga konsekvenser för folkhälsan som allt fler forskare varnar för. Regeringen verkar för en utbyggnad utan att en seriös riskbedömning gjorts.

  • Tid: Lördag 14 april kl 13.15
  • Plats: Sergels Torg, Stockholm
  • Arrangörer: Elöverkänsligas Riksförbund, Föreningen Vågbrytaren, Tandvårdsskadeförbundet och Strålskyddsstiftelsen.

Vi befinner oss i ett kritiskt läge i och med att mikrovågsstrålningen i vår miljö ökat till en nivå som redan skadat många. Ändå planerar den trådlösa industrin att spä på med ännu mer skadlig mikrovågsstrålning genom 5G-utbyggnaden.

Mot en folkhälsokatastrof

Telekomindustrin har med skygglappar och hörselskydd mot alla varningssignaler om skadliga effekter av sin verksamhet, tvångsplacerat hela svenska folket på ett framrusande mikrovågsstrålande tekniktåg som i allt högre hastighet bär oss mot en folkhälsokatastrof…

Fortsätt läsa på Strålskyddsstiftelsen…