Andrew Pollack: globalistagent på uppdrag eller nyttig idiot?

Just nu synes Västs framtid hänga på hur väl President Trump hanterar de besinningslösa attackerna från den amerikanska antivapenlobbyn.

När killen till höger, Andrew Pollard kallar han sig, verbalt attackerar USA:s president för dennes försvar av landets konstitution, agerar han som en galen hund som skäller på alldeles fel träd.

Den part Pollack borde rikta upprördheten mot för sin påstådda dotters påstådda död, är de krafter som i det fördolda om och om igen iscensätter falskflagg attacker som skolskjutningen den 14 februari 2018.

Dagen den amerikanska antivapenlobbyn lyckas med föresatsen att riva sönder den konstitution USA vilar på, närmare bestämt rätten för alla medborgare att inneha och bära vapen, är dagen inbördeskriget bryter ut i full skala och miljoner med amerikanare av europeiskt ursprung möter en ond bråd död och miljontals med andra tvångsförflyttas in i alla de koncentrationslöger som upprättades redan under President Ronald Reagan på 1980-talet.

När globalisterna på detta sätt lyckats kastrera USA, kommer det samma att ske i resten av Väst – inklusive Sverige.

Och det kommer att gå undan.