Anna Kinberg Batra: ledare för den borgerliga Allians som med start 2018 stoppar massinvasionen och globaliseringen och genom det påbörjar arbetet med att rädda Sverige?

Häxjakten på Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra (AKB) är inte ett gräsrotsfenomen.

Den är iscensatt av globalistiska krafter som vill att den politiska marionettdocka som 2018 bildar regering på Skandinaviens östra halva är Centerpartiets Annie Lööf.

Att detta är planen vet läsaren eftersom Illuminatiagenten Marcus Wallenberg för knappt tre månader sedan bjöd in just Annie Lööf till Bilderbergmötet i Chantilly, Virginia, i USA.

De inom Moderaterna som i dag gör gemensam sak för att störta AKB tillhör den tidigare partiledaren Fredrik Reinfeldts hata-och-trasha-Sverige falang: de femtekolonnare som översåg landets formella omdanande till mångkulturellt inferno i vilket befolkningen förväntas att öppna sina hjärtan – det vill säga kvinnorna sära på benen och männen titta bort.

Globalisternas problem är att AKB inte bara visat oroande tecken på förmåga till självständigt tänkade och beslutsamhet – hon är också den naturliga ledaren i en ny borgerlig Allians, oavsett om denna inkluderar det zionistiska Sverigedemokraterna eller inte.

Annie Lööf fungerar helt enkelt inte som primadona i en kvartett i vilken Anna Kinberg Batra ingår.