Uppdatering 2017-08-23 16:27

Efter kontakt har driftsadmin på den PR-byrå den f d polischefen Björn Eriksson anlitat för att sköta hans hemsida bett om ursäkt och tagit bort påståendena om rasistpropaganda.

Vi tackar för det!

Björn Eriksson: från fartsyndande polischef till etablissemangets offentliga kontantkramare. 1994 greps Eriksson för fortkörning, en händelse han och och polisledningen försökte begrava och som slutade i en JK-utredning om korruption

Just nu pågår en koordinerad attack på oliktänkande i Sverige och annorstädes.

I juni censurerades våra två böcker Demokrati till Döds – Sveriges väg in i den globala diktaturen” samt “Västs Mörka Hjärta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan”.

I går anklagade förre rikspolischefen Björn Eriksson kontantuppropet.nu för att sprida rasistpropaganda.

Anklagelsen gjordes på facebook och på kontantupprorets hemsida:

Bakgrunden till Björn Erikssons anklagelse var vår artikel Hundratals svenskar tar över Medborgarplatsen – kräver asylockupanternas utvisning vars innehåll bestod av ett videoreportage producerat av den framgångsrika podradio duon Ingrid & Conrad.

Vad är detta?

Ett försöka att svärta ned och stoppa kontantuppropet.nu – Sveriges första och under många år största onlineupprop för att skydda kontantväsendet?

Den här artiklen innehåller mer om bakgrunden: Den dolda agendan bakom den stora förvirringen – kontanterna borta 2017

Ett skäl till att det är en dålig idé att på detta sätt försöka skada kontantuppropet är att Björn Erikssons egna och flera år senare lanserade “kontantuppror” tyvärr är okej med att kontanterna försvinner, så länge Sveriges politiska aristokrati är de som beslutar så, medan det ursprungliga kontantuppropet anser att rätten att använda kontanter inte bara är en mänsklig rättighet i sig – utan en garant för alla mänskliga rättigheter.

Politiker kan lika lite kan klubba bort kontantväsendet som riksdagen kan besluta att återinföra livegenskapen.

Det här är inte första gången den flambojante Björn Eriksson klampar runt i gränslandet för vad som är lagligt.

1994 greps Eriksson på bar gärning för fortkörning utanför ett dagis.

Stanken från korruptionshärvan när den historien begravdes var sådan att en jurist till slut skrev en “saga” om den för att berätta sanningen om hur en grupp polisaspiranter skrämdes till tystnad och en polischef gick fri: “Sagan om den korrumperade rikspolischefen eller historien om mannen som gjorde karriär genom att lära sig skratta på rätt ställe”