Säg hej till CNN:s politiske kameleont Jason Kessler.

Amerikansk alternativ media, såsom Your News Wire, har wallraffati den händelse som i media kommit att överskugga delstatsguvernörens och polisens stöd till de beväpnade och maskerade vänsterhuliganer som fysiskt attackerade en laglig och tillståndgiven manifestation till stöd för en staty i Charlottesville i Virginia i USA.

Manifestationen genomfördes av en löst sammansatt rörelse som agerade under namnet “Unite the Right”: på svenska “förena högern”.

Det har nu visat sig att spektaklets arrangör, Jason Kessler, är en vapenhatande Clintonsupporter från CNN.

Föraren av det fordon som under evenemanget plöjde in en samling baseboll-viftande vänsterhuliganer, James Fields, tillhörde inte heller “Unite the Right” – utan är Demokrat, Clintonsupporter och medlem i Antifa.

Det synes i efterhand klart att de som hoppades tjäna på CNN:s cirkus i Charlottesville är internationella finansoligarker som önskar ostraciera och slutligen kriminalisera uppfattningar som är kritiska till globaliseringen – d v s förstörelsen av unika och självbestämmande kulturer, länder och folk.

Den förmenta höger-vänster skalan är i sammanhanget blott en synvilla, en distraktion, syftande till förvirra allmänheten.

Vilka lärdomar kan nu dras av detta?

Människor som vaknat upp inför farorna med globaliseringen, eller i vart fall delar av alla de fronter kriget för det drivs på (som t ex det pågående folkmordet på Sverige), måste bli oerhört mycket mer gatsmarta och inse att det inte finns någonting globalisterna inte kommer att göra för att försöka rädda sitt vansinnesprojekt och där de som överlevt tvångsmarchen in i den kontantlösa tyrannin kommer att ha reducerats till mikrochippade slavar.

Greg Hunter berättar hur det egentligen är.