Med en dag kvar av spektaklet, kan Almedalen 2017 sammanfattas med begreppen: härdsmälta och uppvaknande.

Härdsmälta hos den rådande makten och uppvaknande för alla andra.

Sammanfattningen sker med en reservation.

Möjligheten att den svenska nattväktarstatens nuvarande garde ännu har tid att iscensätta någon form av falskflagg attack.

En statsminister som skolkar och en finansminister som hellre låter Sverige gå under än att hon samtalar med kollegerna i riksdagen.

En attack som kan komma att skyllas på de krafter som hotar etablissemangets globalistagenda.

I ena ringhörnan står det politiska etablissemanget, där den (ännu) statsbärande socialdemokratin, har en partichef och statsminister som är så illa omtyckt av medborgarna att han inte ens vågar visa sig vid Sveriges största politiska bazaar.

I stället representeras Partiet av finansminister Magdalena Andersson, som i Almedalen offentligt bekräftade att hennes parti dras med sådan bunkermentalitet och makthybris att hon hellre ser att Sverige gå under än att socialdemokratin samarbetar med Sverigedemokraterna.

Tydligen upplever sozialdemonin just SD som det stora hotet för det egna maktinnehavet.

Sverigedemokraterna, å sina sida, synes vara livrädda för Almedalens nykomlingar: den Nordiska Motståndsrörelsen (NMR).

Så oroad är Jimmie Åkesson & Co att Motståndsrörelsen skall locka över sympatisörer att man till och med vill terroriststämpla NMR.

[php snippet=”12″]

Uppvaknandet, å andra sidan, representerades i Almedalen av Motståndsrörelsen, som av det flertal med videor av gatuscener man lagt upp, verkar ha ägnat timmar åt att med Kristusliknande tålamod försöka avhypnotisera alla de medborgare som ännu tror på vår tids största politiska lögn: den så kallade “Förintelsen” – myten att den tyska staten åren 1933-1945 skulle ha ägnat sig åt folkmord på judar.

Upplysningsverksamheten skedde under sedvanliga trakasserier från rikspolischef Dan Eliassons alltmer politiserade och ineffektiva poliskår.

Motståndsrörelsen 2017-07-07

 

Ingrid & Conrad intervjuar Motståndsrörelsen

 

Ingrid och Conrad i Almedalen

 

[php snippet=”13″]