Robert Rozett. Chefsbibliotikarie vid den israelska myndigheten Yad Vashem. Kräver censur av böcker som avslöjar den zionistiska braklögnen om “Förintelsen”, den kassako som tillåtit Israel att under snart ett sekel mjölka bland andra Tyskland på dåligt-samvete bidrag.

Mannen på bilden ovan heter Robert Rozett och arbetar för den israeliska statliga myndigheten Yad Vashem.

Yad Vashem är ett museum tillägnat den så kallad Förintelsen – den historiska lögn alltfler människor öppet ifrågasätter.

Det enda bevis decennier av forskning om “Förintelsen” funnit är nämligen att det inte fanns några gaskammare för människor, att det inte fanns några masskrematorier, och att antalet omkomna judar i tyska arbetsläger såsom Auschwitz (enligt röda korset) var två hundra sjuttio tusen eller (enligt tyska arkiv bevarade i Ryssland) 60 421.

Det som dödade var huvudsakligen katastrofala sanitära olägenheter skapade av de allierades terrorbombningar av civil tysk infrastruktur.

Det enda ställe den mytologiska siffran sex miljoner återfinns i är judiska teologiska profetiska skrifter.

Skälet till att Rob hamnat med bild och namn i den här artikeln är att han i egenskap av israelisk myndighetschefnyligen skickade ett brev till onlineföretaget Amazon där han krävde att Amazon börjar censurera böcker som avslöjar den zionistiska braklögnen om “Förintelsen”, och därmed hota den enorma kassako som hitills tillåtit Israel att leva gott på bland annat europeiska och amerikanska dåligt-samvete bidrag.

Detta förtjänar paus för eftertanke.

En företrädare för en myndighet i en teokratisk stat, kräver alltså att bokutgivare i främmande länder börjar censurera delar av deras samhällsvetenskapliga försäljning.

Sveriges regeringschef Stefan Löfven böjer knä inför världszionismen. Platsen är Yad Vashem muséet i Israel, symbolen för en av världshistoriens största politiska maktlögner – “Förintelsen”.

För läsare som fortfarande inte förstår: Om det skall vara okej för företrädare för den judiska teokratin Israel att kräva censur av böcker i andra länder, borde det då inte också vara okej för t ex muslimska teokratier att kräva detsamma i bland annat Sverige?

Det sistnämnda har faktiskt skett, 1989, då Irans ledare Ayatolla Khomeini uttalade en dödsdom över den indisk-brittiske författaren Salman Rushie för hans islamkritisk bok “Satansverserna”.

Eftersom svensk riksmedia, inklusive Dagens Nyheter, då sympatiserade starkt med den heliga yttrandefriheten – kanske DN:s chefsrabbi Peter Wolodarski kan göra detsamma i dag, och skydda försäljningen av historisk forskningsliteratur signerad av bland andra nedanstående författare?

(länkarna leder till listor över böcker de författat)

Läsare intresserade av en mer light version av verkligheten bakom lögnerna om “Förintelsen” finner nedan ett fråge-quiz som blott tar några minuter:

ONLINE-TEST: VAD VET DU EGENTLIGEN OM “FÖRINTELSEN”?

Veta mer: