“It doesn’t matter who you vote for – the government always gets in,” lyder ett amerikanskt talesätt.

Vi vet inte vem som myntade citatet men anser att en bättre formulering hade varit: “Det spelar ingen roll vem du röstar på, bankmaffians, khazarjudarnas och zionisternas kandidat är ändå alltid den som kommer att vinna.”

Förhållandet har nu bekräftats också och i fallet med USA:s nye president Donald J. Trump.
Om svenskarna inte vaknar upp kan samma ske hösten 2018 i Sverige, när det ultrazionistiska sverigedemokraterna ställer upp i valet.

I talet nedan levererar Trumps nye ambassadör till Förenta Nationerna (FN), Nikki Haley, en de facto dödsdom över Palestina.

I anförandet hänvisar Haley till resolution 2334 i FN:s säkerhetsråd, där 14 av säkerhetsrådets 15 medlemmar fördömmer Israels landstöld- och bosättarpolitik: Israel’s Settlements Have No Legal Validity, Constitute Flagrant Violation of International Law, Security Council Reaffirms

Kommer det överhuvudtaget att finnas ett Palestina nästa gång USA går till val, hösten 2020?

En jämförelse mellan resolutionen och vad FN-ambassadör Haley säger, och hur hon säger det, indikerar djupet av den globalistiska folkmordspsykos som drabbat så gott som hela västvärldens politiska etablissemang – inklusive Sverige, där flera generationer politiker satsat sina liv på att genomföra etniskt, kulturellt och språkligt folkmord på urinnevånarna på den skandinaviska halvöns östra halva.