Tillbaka: Den Store Ledaren – Göran Persson

Eftersom den person som för tillfället tituleras “statsminister” under julen 2016 inte kunde, orkade, ville (eller helt enkelt förmådde) att intervjuas i TV på tu man hand – så rullade makten fram hans företrädare Göran Persson, Sveriges statsminister mellan 1996 och 2006.

Måhända fanns där också ett element av livboj för Socialdemokratin att under helgen släppa fram Löfvens partibroder, för att inte Partiet och globaliseringsprocessen skall kollapsa?

Är uppfattningen bak lyckta dörrar att Löfven tappat bollen och att en faderlig hand på axeln i dag är påkallad?

Detta var i korthet Perssons besked:

 1. Nationalstaten håller på att brytas sönder. Processen är oundviklig. Skälet är ett antal “kriser” inget land – enligt Persson – på egen hand kan “lösa”:
  1. Migrationskrisen
  2. En eventuell kommande ekonomisk krasch
  3. Klimatkrisen
  4. De uppfattade problemen runt etik i sociala medier (2:10)
 2. Vidare ansåg Persson att Sverige skall fortsätta med en omfattande invandring, men att processen måste vara bättre reglerad.
 3. Tiggeriet måste stoppas.

Persson bekräftar i intervjun att han är en globalist som ser blott en väg framåt: den fortsatta destruktionen av Sveriges politiska oavhängighet, och dess ursprungsfolks kultur, språk och etniska sammansättning – allt avrundat med assimilering av ruinerna av Sverige in i en global världsordning.

När det kommer till den akuta migrationskrisen är skillnaden mellan Persson och Löfven således den att Persson vill att massinvandringen och den därmed förknippade globaliseringen genomförs på ett mer kontrollerat sätt.

Den politiska världsbild som framtonar är totalitär.

Visst, den svenska regeringen kanske på egen hand inte kan lösa hela världens migrationsproblem.

Men den svenska regeringen skulle mycket enkelt kunna lösa alla migrationsrelaterade problem för just Sverige och lyckas med detta på kort tid – om den politiska viljan fanns.

Det räcker med att stänga gränserna, strypa bidragen och börja utvisa invandrade brottslingar och alla de ensamma män (med familjer) som anlänt de senaste åren.

Klimatkrisen är även den en politisk lögn Persson utnyttjar.

Den stora nyheten, kanske till och med “skrällen” är att Persson vill se en global lösning på vad han upplever som problem med etik i sociala medier.

Har Sverige en före detta statsminister som vill att en av den planerade världsregeringens första uppgifter är att i en koordinerad kampanj slå ned på alternativa medier runtom hela planeten?

Det är nämligen så den “nödvändiga debatt” Persson efterlyser hitills sett ut i Sverige och också i andra länder.

Intervjun nedan…