Måhända hade en bättre rubrik på denna artikel varit “den dolda makten dödförklarad”.

Dett är nämligen vad det så kallade Folkets Demonstration egentligen är – den osynliga maktens försök att ta kontroll över systemets kritiker.

Mönstret allt fler ser är nämligen att makten (eng. Deep State) inte tolererar äkta opposition, utan alltid manövrerar in sina egna “spelare” för att kontrollera “lagen” på alla sidor i “matchen”.

Ett exempel på fenomenet är privatbankernas utfasande av kontanter ur Sverige, som rivstartade är 2009.

Privatbankerna har bara lyckats med detta för att den dolda makten, via sina agenter i framförallt riksbanken, åren innan, lade grunden för detta – liksom att när privatbankerna väl påbörjade utfasningen, så stod riksbanken, regeringen och riksdagen handlingsförlamade.

Vi har i tidigare artiklar (se nedan) visat hur det så kallade Folkets Demonstration (FD) i själva verket är en zionistisk räddningsoperation för det starkt Israelvänliga riksdagspartiet Sverigedemokraterna.

Artiklar:

I takt med att människor vaknar upp inför vart Sverige är på väg, väljer dessa allt oftare att strunta i Sverigedemokraterna (SD) – den “godkända” och prozionistiska opposition den dolda makten skapat åt dem.

Svensken i dag synes helt enkelt för klarsynt för att inte genomskåda lögnerna och den orkestrerade mediacirkusen runt SD.

I jakten på alternativ får allt fler upp ögonen för det enda registrerade politiska parti som faktiskt synes vara genuint nationalistiskt, eller i vart fall nordiskt, nämligen den nordiska motståndsrörelsen.

Detta har under sommaren 2016 lett till frustration, depression och till slut desperation hos den dolda makten – liksom bland dess fotsoldater.

Så jobbiga är tydligen känslorna att en av FD:s doldisar, en zionist och SD-sympatisör vid namn Fredrik Vargas, under en blöt kväll nyligen plockade fram sin laptop och höll ett “tal” till svenska folket som han spelade in och lade ut på facebook.

Dagen efter, när Vargas förmodligen nyktrat till, plockades videon ned.

Av för oss obegripliga skäl lades videon upp i går kväll igen och läsare som är okej med att spendera tolv minuter av återstoden av sina liv på att lyssna på Vargas alkoholdrivna filosoferande har videon här.

Huvudpunkterna:

 • Alla som inte tycker som Vargas är “jävla as” och “fiender” till Sverige[demokraterna].
 • Oavsett om dessa “as” och “fiender” är infödda svenskar eller inte, är oväsentligt – de skall alla kastas ut ur landet, för Sverige tillhör inte dem.
 • Vargas klagar också på människor som identifierar sig med “ismer”. Som exempel nämner han: kommunism, nationalsocialism, socialliberalism och anarko-kapitalism (vad det nu är för något).
 • Den “ism” Vargas inte nämner, och inte heller har problem med, är zionismen – det vill säga just den “ism” som Sverige drabbats allra hårdast av.
 • Vargas ser heller inga problem med Bonniers mediamonopol.

  De enda han i sammanhanget vill anklaga är svenskarna själva.

  Vargas uppfattning här är alltså densamma som Sverigedemokraternas partiledning, när den nyligen kastade ut en av sina riksdagsledamöter för att hon lagt en motion om att bryta Bonniers mediemonopol.

 • Vargas anser också att det räcker med de partier som redan finns i riksdagen, och det vore fel att starta fler politiska partier.

  Udden här är uppenbarligen riktad mot den nordiska motståndsrörelsen, som nyligen genomförde en framgångsrik manifestation på just samma plats FD nu vill hålla tal.

Begravningsceremonin för Folkets Demonstration (f. 2015-09-15 – d. sommaren 2016) hålls utanför riksdagen i Stockholm den 26:e november mellan klockan 13-15.