Överväldigade av den accelererande utvecklingen, drog vi på oss vandrarkängorna och begav oss till den okända ort där vi vet att en vis person lever.

Nedanstående är vad vi nedtecknade innan solen närmade sig horisonten och vi åter begav oss hemåt…

Just nu pågår ett samfällt arbete för att fånga in så mycket som möjligt av invandringskritiken i en kontrollerad opposition inför nästa val, så att SD kan vara med och bilda regering.

Syftet är att skapa förhoppningar om förändringar, tilltro till demokratin och isolera systemkritisk opposition, få relativt lugn i en utveckling som innebär en total avveckling av Sverige enligt Kalergi-planen innebärande ett folkutbyte, eller det som en del kallar för folkmord på svenskarna och de “vita” i Väst.

Det som nu sker handlar alltså om att försöka styra upp och kontrollera sönderfallsprocessen. – helt oavsett aktörernas innersta tankar och avsikter.

Allting som har att göra med massmigrationens problem, kokar ner till frågan om mängden som tillåtits komma till Sverige.

Även av de som inte fått/får uppehållstillstånd kommer de flesta att stanna.

Det är det ena.

Det andra är förberedelserna för att delta i den större väpnade konflikten på Natos sida där det allt starkare Ryssland är målet (jmf WW2 och Tyskland), som kontrolleras av den anglosionistiska eliten där den kahzariska maffian fortfarande spelar en avgörande roll. Det senare kommer att koordineras med en ekonomisk krasch.

Några länkar