Läsare intresserade av veta vilka medborgare USA:s alltmer mordstinna poliskårer faktiskt dödar i globalisternas krig mot mänskligheten finner data på sajten killedbypolice.net:

Av de under perioden januari-augusti 2015, dödades 790 människor, 30 stycken av dem var kvinnor – av dessa kvinnor var 16 vita.

Av de 760 dödade männen var..

  • 291 vita (c. 38%)
  • 194 svarta (c. 26%)
  • 119 latinos (c. 16%)
  • 6 asiater (<1%)
  • 150 annan/oklar etnicitet (c. 20%)

Ett bra sätt att se denna data är i förhållande till etniciteten på de som hamnade i interaktion med olika polismyndigheter i USA – varav några interaktioner alltså slutade med att polisen dödade den de interagerade med.

Vi har inte lyckats finna någon statstik över etniciteten på de personer polisen interagerar med, men hoppas kunna landa på någon approximation genom att titta på etniciteten på de som sitter i fängelse i USA.

Då antalet svarta (afrikanskt ursprung) som sitter i fängelse i USA är nästan sex gånger högre än antalet vita (europeiskt ursprung), gissar vi att om polisen är “färgblind” så borde de döda en vit människa för varje sex svarta människor de skjuter ihjäl (eller på annat sätt dödar).

Detta är inte verkligheten.

50% mer vita än svarta dödas av poliser i USA.

Med andra ord, i verkligheten synes vita människor löpa upp till nio gånger högre risk att bli dödade, var gång de hamnar i en interaktion med en polis i USA, än svarta…

 

[php snippet=”13″]