Här är slutklämmen på Nigel Farages tal i EU:s parlament häromdagen (videon ovan):

Låt oss, tillsammans [d v s EU och Storbritannien] skapa ett handelsavtal utan tariffer, inse därefter att Storbritannien är er vän, att vi kommer att göra affärer med er, kommer att samarbeta med er, kommer att vara er bästa vän i hela världen […] men tillåt oss [Storbritannien] att söka [förverkliga] våra egna globala ambitioner och framtid.”

Vi vet inte om Brexit hela tiden varit globalisternas plan.

Vi gissar att katastrofen med det politiska EU-projektet resulterat i lanserandet av det brittiska imperiet som en slags plan B, där Storbritannien återgår till att agera som ett nexus i ett alltmer globaliserat finansiellt imperium, i vilket förmodligen Kina nu kommer att bli en allt starkare partner.

Hur skall nu Sverige förhålla sig till britternas frigörelse från Bryssel och förklaring att man går sin egen väg mot en global framtid?

Stefan Löfven har vid fler tillfällen förklarat att Storbritannien är det land i EU som Sverige står närmast.

Innebär det nu att Löfven kommer att genomdriva en Swexit?

Då Löfven inte är något annat än Wallenbergs strumpdocka och Bonniers boxboll, är måhända frågan hur väl Jacob och Carl-Johan tänkt igenom saken…