Kalergiplanen, det folkutbyte som sedan flera år tillbaka är å färde i Sverige och Europa räcker inte som förklaring till den välplanerade massinvasion av migranter som iscensattes hösten 2015 och som till slut fick regeringen Löfven att i november 2015 dra i nödbromsen och införa gränskontroller.

Processen att utrota svear och götar från Skandinavien och förvandla Sverige till hemvist för en “eurasisk-negroid ras” var redan en framgång. Hade anstormningen hösten 2015 inte inträffat utan flyktingmottagande fortsatt att ligga på en mindre katastrofal nivå så hade den kunnat fortgå längre.

Vad som nu skett är alltså att siffrorna och rubrikerna blev sådana att det politiska etablissemanget till slut vaknade upp inför systemkollapsen.

Vad skulle då kunna vara ett annat motiv för den välplanerade och effektivt genomförda anstormningen av ensamstående unga män från framförallt centralasien sensommaren och hösten 2015 – som iscensattes bara veckor efter att Rysslands ingripande i Syrien helt vänt det geopolitiska spelet i Mellanöstern?

Ryssland

Den geopolitiska kontexten asylinvasionen skett i är det Zioangloamerikanska imperiets ännu levande önskan att knäcka Ryssland för syftet att införa en ny global världsordning med sig självt i förarsätet – en process som rivstartade den 11:e september 2001.

I det sammanhanget är asylinvasionen, vad som sker i Sverige och i Tyskland i Europa och hur detta spelas upp i systemmedia, inget annat än en ny typ av färgrevolution, liknande den som bröt ut i Ukraina 2012.

Skandinavien är imperiets bästa inkörsport till Ryssland och Sverige är Skandinaviens geopolitiska “hjärtland.”

Skulle imperiet, via asylinvasionen och hur denna hanteras av makt och media (som idag gjort 180-graders sväng i hur man informerar om asylbrottsligheten) i Sverige, lyckas störta landet in i ett inbördeskrigsliknande läge där den svenska polisen bekämpar medborgargarden som i sin tur försöker göra det jobb polisen deserterat från (att hantera asylinvasionen) – skulle detta kunna öppna dörren för imperiet att på den svenska regeringens inbjudan skicka in amerikansk militär i Sverige för att hantera “krisen”.

Det här vore en fantastisk framgång för ett USA på väg att anfalla Ryssland.

Staten har redan övat inför detta scenarie: Regeringen bjuder in utländsk militär att träna på att slå ned civilmotstånd i Sverige

Två indikationer på att den dolda makten faktiskt arbetar för att skapa en inbördeskrigsliknande situation i Sverige är alltså..

  1. Regeringen Löfven har via sin hejduk Dan Eliasson gett den nyligen nationaliserade polisen intruktioner om att betrakta folkliga reaktioner mot asylvåldet och övrig kriminalitet kopplad till denna som ett större hot än detta våldet och kriminaliteten i sig.

    Det förtjänar att noteras att även svenska militära chefer som skulle vakna upp inför farorna med asylinvasionen också riskerar att betraktas som fiender till staten: se vår artikel Ett polisövergrepp för mycket – franska främlingslegionens förre ÖB gripen och förnedrad under demonstration i Calais.

  2. Systemmedias 180-graders sväng: efter att under alla år tigit och ljugit om problemen med migrantinvasionen har man nu börjat berätta om det på ett sätt som är ägnat att väcka vrede bland allmänheten.

Om ovanstående inte räcker för att sätta Sverige i brand skall läsaren inte bli förvånad om NATO:s terroristgren Gladio börjar beväpna alla dessa ISIS-terrorister man under täckmantel av att vara flykting smugglat in i Sverige, på samma sätt man beväpnat och dirigerat terroristerna i Libyen och Syrien sedan 2011…

I radiointervjun nedan bekräftas att utländsk militär i dag övar på att slå ned civilt motstånd i Sverige.