Förvirringen och krigslarmet i Syrien kunde knappast vara värre.

2011 startar CIA och MI6 å det zioangloamerikanska imperiets vägar ett påhittat “inbördeskrig” i Syrien, som i själva verket ett amerikanskt krig via ombud som utgörs av legoknektar.

Syftet med kriget är att störta regeringen Bashar al-Assad.

När folkvalda i Storbritannien och sedemera USA röstar nej till det planerade kriget, uppfinner CIA och Israel terrorgruppen ISIS.

Efter att medelst diplomati sommaren 2015 ha löst problement med Israels ständiga krigshetsande mot Iran, accepterar Ryssland Syriens inbjudan att hjälpa landet att bekämpa ISIS.

I september inleder Ryssland en luftoffensiv som på två månader löser problem som den amerikanska militärmakten inte lyckats göra något åt på två år.

Som straff för framgången sprängs i oktober 2015 ett civilt ryskt flygplan på väg från Sharm el-Sheik till Ryssland.

I slutet på november 2015 skjuter så Turkiet ned ett ryskt bombflygplan.

Men inte heller detta får Ryssland att tappa balansen – som med lugn stämma förklarar att även om vad Turkiet gjort enligt folkrätten är Casus Belli – d v s ger Ryssland rätt att starta krig mot Turkiet, så kommer Ryssland inte att svara “symmetriskt” och starta krig.

Rysslands replik blir istället att lägga korten på bordet och berättar vad man vet om nedskjutningen och hur Turkiets kriminella ledarskap är ISIS huvudmän som i sin tur säljer den stulna oljan till Israel.

Under tiden som detta sker har en påstådd terrorattack iscensatts i Paris (13:e november 2015), som Väst omgående tar som ursäkt för att försöka ta tilbaka initiativet i Syrien, som man börjar bomba.

Den stora skillnaden är att medan Ryssland har rätt att bomba i Syrien, eftersom man bjudits in av landets regering, så är varje enskild amerikansk, fransk, brittisk och turkisk kula eller bomb ett brott mot internationell rätt – något alla verkar ha glömt i uppståndelsen.

Vad månne komma här näst?

Enligt ett avlyssnat epost-meddelande försöker just nu det ISIS- och terroristsponsrande Qatar att köpa ryska bomber av typen OFAB 250-270 av kuppregimen i Ukrainas huvudstad Kiev.

Bomberna kan inte användas som de är at Qatars eget flygvapen, men skulle kunna rullas in ett område i en lastbil och sedan tillåtas detonera.

Enligt epost-meddelandet vill Qatar köpa två tusen av dessa bomber.

Man skulle kunna tänka sig att Qatar skulle kunna få ett bra pris, när de köper så många bomber på en gång.

Per styck kostar bomberna enligt uppgift 700-800 amerikanska dollar.

Så bråttom har Qatar att få lägga rabarber på dessa bomber att det skippar hela förhandlingsproceduren och på stående fot erbjuder sig att betala 2 100 dollar för varje bomb – d v s tre gånger över normalpriset.

Frågan på mångas läppar just nu: Vad avser Qatar och dess allierade göra med alla de rysktillverkade bomber man just nu till överpris panikköper från kuppmakarna i Ukraina?

Avsluta år 2015 med en gigantisk falskflagg attack mot civila mål man sedan försöker skylla Ryssland för?

Det skulle inte vara första gången det zioangloamerikanska imperiet skulle göra något sådant: attacken med kemiska vapen i Ghoutta den 21 augusit 2013 var ju en falskflagg attack iscensatt av CIA:s legoknektar.