Blueshifts läsarskara inkluderar individer boendes i Mellanöstern.

Nedan återfinns ett citat av vad som rapporteras av personal inifrån FN:s flyktingläger i Jordanien och som läsaren aldrig kommer att få se i Bonnier- och fossilmedia..

FN väljer ut de som skall få åka vidare. Urvalsmetoden är enkel: människor med utbildning eller social markör av rang och intelligens vägras att få hjälp att åka till Europa. Om du däremot är fattig och saknar utbildning, eller har för stor familj och allra helst någon form av historia av kriminalitet blir du utvald att ingå i brigaden av flyktingar som därefter slussas in i den illegala människosmugglingskanalerna för vidare transport till Europa…

 

 

Veta mer

 

Läsare som inte är bekanta med Kalergiplanen rekommenderas boken “Västs mörka hjärta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

Skaffa den här…