En vedertagen definition inom samhällsvetenskap på inbördeskrig är när det finns två eller fler organiserade parter inblandade i våldsamheter som kräver över 1000 döda per år.

Det har sedan den 11:e september 2001 funnits en organiserad part: de krafter som genomförde statskuppen vid 9/11 för syftet att förvandla USA till en diktatur och därefter skala upp experimentet till att omfatta hela planeten.

En av denna polisstats aspekter har varit militariserandet av polisen och dess ökade benägenhet att använda dödligt våld.

År 2014 dödades 1106 personer av amerikansk polis, vilket innebar att två av det tre villkoren var uppfyllda.

Den 30 juli 2015 uppfylldes det tredje kriteriet, den formella födelsen av ett organiserat motstånd.

Ergo, idag befinner sig “the land of the free and home of the brave” i inbördeskrig.

Motståndsrörelsen

I videon till vänster efterlyser Louis Farrakhan, ledaren för Nation of Islam, 10 000 orädda män redo att börja döda fienden.

Vilken fiende då?

Farrakhans tidigare tal (filmerna nedan) indikerar att det handlar om den 1% som parasiterar på de övriga 99%, dvs globalisterna som driver den Nya Världsordningens agenda – inte människor av annan etnicitet.

Bekräftelsen på att detta är hur Farrakhans krigsförklaring tolkats av hans åhörare är mordet på polismannen Darren H. Goforth den 28 augusti 2015.

Gammelmedia rapporterar om mordet som en “random killing” (slumpmord), eller “en galen händelse” – som den svenska polisen kallade dubbelmordet på IKEA i Västerås den 10 augusti 2015.

Verkligheten är att Goforths död bara blir begriplig i ljuset av Farrakhans tal, varvid mordet mer korrekt borde beskrivas som ett eldöverfall på fientlig trupp i det pågående inbördeskriget.

Louis Farrakhans tema sammanfaller med Rothschild-agenten George Soros stöd till “Black lives matter” fenomenet: tanken på att bara svarta skulle vara en måltavla för polisstatens dödliga våld.

Läsare intresserade av veta mer om vilka medborgare USA:s alltmer mordstinna poliskårer dödar i globalisternas inbördeskrig finner statistik på sajten killedbypolice.net:

Av de under 2015 hitills 790 dödade var 30 stycken kvinnor – 16 av dem var vita.

Av de 760 dödade männen var..

  • 291 vita (c. 38%)
  • 194 svarta (c. 26%)
  • 119 latinos (c. 16%)
  • 6 asiater (<1%)
  • 150 annan/oklar etnicitet (c. 20%)

Ett bra sätt att se denna data är i förhållande till etniciteten på de som hamnade i interaktion med olika polismyndigheter i USA – varav några interaktioner slutade med att polisen dödade den de interagerade med.

Vi har inte lyckats finna någon statstik över etniciteten på de personer polisen interagerar med, men hoppas kunna landa på någon approximation för statistiken för etnicitet de polisen interagerar med genom att titta på etniciteten på de som sitter i fängelse i USA.

Då antalet svarta (afrikanskt ursprung) människor som sitter i fängelse i USA är nästan sex gånger högre än antalet vita människor (europeiskt ursprung), gissar vi att om polisen är “färgblind” så borde de döda en vit människa för varje sex svarta människor de dödar.

Detta är inte verkligheten.

50% mer vita än svarta dödas av poliser i USA.

Extrapolerar man denna siffra synes verkligheten vara att vita människor löper upp till nio gånger högre risk att bli dödade var gång de har att göra med en poliser i USA, än svarta har.