(samtidigt som svensk Bonnierdominerad media gräver ned sig i MH370 och i övrigt låtsas som att det regnar…)

I början på augusti 2015 kallade Rysslands president Turkiets ambassadör till Moskva för ett samtal.

Det här var ultimatumet Putin levererade till Turkiet:

“Om inte Turkiet slutar stödja ISIS-terroristerna i Syrien kommer Ryssland att klippa de diplomatiska förbindelserna med den turkiska regeringen i Ankara.”

Den turkiske presidenten Erdogans ombud i Moskva reagerade enligt uppgift känslomässigt och för att understryka situationens allvar lär Putin efter två timmars diskussion ha avslutat mötet med följande besked:

“Tala om för Er diktatoriske president att han kan fara åt Helvete tillsammans med sina ISIS-terrorister för jag kommer förvandla Syrien till ett enda stort Stalingrad för Erdogan och hans allierade i Saudiarabien, som båda är svagare än Hitler men ändå mer ondskefulla än denne man.”

Läsare bekanta med Rysslands erfarenheter av Nazityskland liksom innebörden av slaget vid Stalingrad under andra världskriget inser att Ryssland, 14 år efter 9/11, till slut satt ned foten för hela den zionistiskt och neokonservativt drivna imperialistiska terrorpolitik som härjat på planeten sedan den 11:e september 2001.

I utländsk media:

Se även vår artikel: ISIS hemliga Kalif identifierad – hans namn Tayyip Erdoğan.

Vad kommer nu ske?

Kommer Barack Obama kunna använda det momentum hans partner Putin skapat åt honom och ställa inför krigsrätt bl a amerikanska landsförrädare som generalerna Allen och Petraeus som spelar under täcket med Turkiets president Erdogan?

Kommer Erdogan att backa eller falla?

Kommer vår tids ondska – finansoligarkerna – att försöka iscensätta en ny gigantisk falskflagg attack eller liknande, för att försöka rädda imperiet och sina egna positioner i det?

Fortsättning följer..