För oss ser det ut som att julis tre stora händelser, Judasgestalten Alexis Tsipras kovändning i Grekland, fredsavtalet mellan USA och Iran och det nymornade intresset för det förolyckade flygplanet MH17:s öde är sammanvävda.

Gobelängen allt utspelas på är den pågående striden om mänsklighetens framtid, där ondskan förkroppsligas av de frimurarteokratiska finansoligarkernas operativ gren Illuminati.

Grekland

Det absolut viktigaste för ondskan, globalisterna, är att rädda EU-projektet.

Detta är viktigare än 11 miljoner grekers liv, viktigare än 80 miljoner tyskars och 66 miljoner fransmäns välmående.

Det är till och med viktigare än en handfull med storbankers senaste kvartalsrapporter.

Globalisterna befarar nämligen att om Grekland lämnar euron blir detta dödsstöten för hela EU-projektet – och i förlängningen därmed globalisternas drömmar om en global tyranni med FN som ekofascstisk världsregering.

Globalisternas till synes omöjliga uppgift att hålla kvar Grekland i euron (och kanske också EU) och lösa det påstådda skuldberget är huvudsakligen psykologiskt och tvåfaldigt.

  1. Övervinna grekernas motstånd mot ekonomiska åtstramningar i klassen folkmord.
  2. Övervinna bankernas halsstarriga motstånd mot att acceptera nedskrivning av Greklands påstådda skuldberg.

Oavsett om alla greker som kollektiv skulle vara juridiskt och moraliskt ansvariga för hela skulden (vilket de inte är) – är det påstådda skuldberget helt enkelt för stort för att någonsin kunna betalas via åtstramningar.

Av intervjun ovan till höger, med Greklands avhoppade finansminister Yanis Varoufaiks, framgår att skulden är ett enda stort bokföringstrick av bankerna.

Det här är därför den psykologiska lösning i två steg globalisterna just nu försöker implementera:

  1. Tvinga på Grekland ännu värre åstramningar än de bankerna föreslagit.

    Globalisternas agent här heter Alexis Tsipras – en folkförrädare av bibliskt format, eftersom han kom till makten som kritiker mot åtstramningar.

  2. Förmå bankerna och andra EU-länder att inse att de kommer att bli tvungna att skriva av stora delar av Greklands påstådda skulder – vilket globalisterna hoppas blir enklare, efter att Tsipras djupt förödmjukat Grekland.

    Agenten här är världsbankenschefen Christine Lagarde, som för tillfället lämnat solariebädden.

Kommer försöket att lyckas?

Greker och grekättlingar som läser detta och som inte vill att deras efterkommande ska genomleva sina existenser som mikrochippade slavar i en global diktatur, har i dag chansen att hjälpa Grekland ut ur euron och Lissabonfördraget.

Detta är den för mänskligheten bästa lösningen.

Iran

Det verkar som att USA:s president Barack Obama till slut förtjänat det Nobels Fredspris han erhöll år 2009.

Han gjorde det genom att släcka den brand Israels premiärminister Benjamin Netanyahu öst bränsle på i åtminstone två decennier – påståendena om att Iran är ett land befolkat av mordiska galningar vars ledarskap konstant försöker utveckla egna kärnvapen för syftet att utplåna Israel (men som av någon anledning alltid misslyckas).

Inslaget ovan är en debatt på engelska i iranska presstv som och visar hur desperat retoriken från fredens fiender just nu är.

Eftersom Israels existens vilar på den ständiga närvaron av krig och olösta konflikter, kan fredsavtalet mellan Iran och USA vara det värsta bakslag zionismen och dess stödtrupper upplevt under hela Israels existens.

Ett från ekonomiska sanktioner befriat Iran kommer på mycket kort tid att segla upp som en regional stormakt i mellanöstern – inte med vapenhjälp, utan via ekonomiskt samarbete, ungefär hur Kinas ekonomi för några månader sedan blev större än USA:s.

Frågan är hur globalisterna/zionismen nu kommer att svara på att fred brutit ut i mellanöstern?

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu har redan sagt att Israel inte är bundet av fredsavtalet.

Problemet med det här uttalandet är att efter att sanktionerna upphört så är de enda sätt Israel kan slå till är med våld.

Vi skulle inte heller utesluta att oddsen för att Barack Obamas överlever återstoden av sitt presidentskap plötsligt sjunkit rejält.

Skälet kan vara att fredsavtalet mellan Iran och USA faktiskt bara är det senaste steget i en process vars nästa steg kan vara att börja tala om Israels omfattande kärnvapenprogram (som man stulit från USA) och förmå det att gå in i det ickespridningsavtal som nästan alla länder i världen är delaktiga i.

Hitills har Israel ens vägrat att tala om sina egna kärnvapen.

MH17

Att SVT och TV4 bara timmar efter fredsavtalet mellan USA och Iran, dammar av och släpar fram historien om det malaysiska flygplanet MH17 som på dagen för ett år sedan sköts ned över östra Ukraina, är inget annat än världszionismens försök att hålla “ängslans strategi” – “strategy of tension” – vid liv efter att fred nu verkar ha brutit ut i mellanöstern.

Om inget annat så har läsaren i SVT:s och TV4:s rapportering om MH17 ett slutgiltigt bevis på att dessa två förment svenska TV-kanaler är zionistiska språkrör.

Som läsaren kanske minns presenterade blueshift 2014
bevis på att den Kievs kuppregim hade förkännedom om nedskjutningen av MH17 (publicerade i boken “Demokrati till Döds – Sveriges väg in i den globala diktaturen”).

Se även den ryska försvarsstabens presskonferens med anledning av nedskjutningen av MH17.

Hur kommer då allt detta sluta?

Vi drar oss till minnes den vision om en möjlig tidslinje, någon skickade till oss för över ett år sedan – i vilken det varnades för en gigantisk falskflagg attack ingen kommer att vinna på.

Läsaren finner den genom att klicka på bilden med timglaset och jorden i den högra sidospalten.