Videon nedan är en reklamsnutt för den nya världsordningen och är skapad av ekofascisten och Bilderbergagenten Jonathan Porrits organisation forumforthefuture.

Den typ av samhälle Porrit och hans medbrottslingar vill se är en urban fängelseplanet med bl a mat-ransoneringar dikterade av en världsregering (insmuget som “global food council” med en logotyp baserad på NATO:s).


Videon kan ses som ett intelligenstest, en vattendelare mellan läsare som upplever att de skulle trivas i en färglös och dysfunktionell serietidningsvärld styrd av superdatorer, där planetens alla invånare är uppkopplade, taggade och mikrochippade – kontra läsare som inser att det handlar om en tyranny vars ondska är så djup att den transcenderar mänskliga måttstockar.

Globalisternas slutmål är att reducera Homo Sapiens till en ny typ av undermänniska – den könlösa/metrosexuella transhumanistiska cyborgen.


Och vem skall “Vee” föreställa?

“Eve” från filmen “V för Vendetta” men som nu kapitulerat inför den nya världsordningen?

Den verklighet Jonathan Porrit och hans uppdragsgivare vill sälja in gick att se på bio redan 1970-talet..

klicka på CC för svensk text