Det visade sig bli Sveriges bönder som först satte ned foten i protest mot den påtvingade språngmarschen in i finansoligarkernas globala diktatur.

Det skedde under parollen landsbygdsupproret.

Initiativtagaren mot den “fanatiska urbaniseringen” heter Erika Sörengård och är från Örebro.

Den breda reaktionen mot globalisternas våta drömmar har i Sverige i dag alltså ett startdatum: den 3:e april 2015.

Några länkar för läsare som vill veta mer och stödja Sveriges bönder, och genom dem alla andra, i befrielsen från globaliseringsvansinnet:

Frågan är hur långt det här räcker för att förmå rikspolitiker som fastnat i globaliseringsrusets missbruk att återvända till livet.

Kontantuppropet har ju sedan 2012 samlat in snart 6 000 namn och resulterat i en riksdagsinterpellation (2012) och en frågestund i riksdagen (2015) – ändå sker inget.

Precis som människor som fastnat i tungt drogmissbruk inte kan stoppa sig själva i jakten på nästa “fix” så synes Sveriges hela politikeretablissemang fast suget på nästa “sil” NWO.

Vad krävs för att förmå denna klass av obotliga missbrukare att ta tag i sina liv och börja återställa Sverige till hur det var?

Här är den intervention som krävdes för att islänningarnas politikerklass skulle komma loss ur finanslangarnas grepp:

Landsbygdsupproret i riksmedia (AB, Expressen, DN, SvD, TT, SVT, SR)

Långfredagen den 3:e april 2015: Landsbygdsupprorets Erika Sörengård i samtal med Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht på mynttorget i Stockholm.