Universums härskare, familjen Rothschild, har låtit informera planetens invånare om sina planer för 2015.

Som medium valde den anrika familjen omslaget till sin inflytelserika tidskrift The Economist.

“Språket” synes vara familjens välbekanta excentrisk symbolism som för tankarna till konstnären Dali, Monthy Pythons Flygande Cirkus eller pop-gruppen Beatles LP Sgt Peppers Lonely Hearts Club Band (jämför fest-fotot från 1972 till höger).

Källan till Charlie Hebdo-spektaklet verkar redan ha identifierats i mosaiken nedan: Damen med den bevingade hatten som tyst iaktar Frankrikes president Hollande.

Måhända var detta familjens budskap till den franske presidenten:

Monsieur, Ni står under observation.

Rothschilds har f ö sin egen direkta koppling till terrordådet. En månad innan attacken tog Rothschild över ägandetskapet för veckotidningen. Ett blodigt spektakel senare och Simsalabim! Upplagan drar i väg från 70 000 till 7 miljoner ex. En ökning med 10 000 procent.

Vilken underbar plats Universum är: saker bara händer – helt av sig självt. En kosmisk kakafoni av tillfälligheters spel vari ingen människa har sin hand.

Läsare som drabbas av insikter över vad fler för “situationer” Rothschild planerar att “avfyra” mot mänskligheten under 2015 och som i symbolisk form presenteras i bilden nedan, får gärna dela med sig av uppenbarelserna i kommentarsfältet..

Här är vad andra sett..