Uppdaterad_ 2015-01-04

Så snart Leif GW:s nuna dök i TV-rutan för någon dag sedan bytte vi kanal. Det gjorde man inte whitetv.se, där man tvingade sig att se eländet i sin helhet.

I artikeln Leif GW Persson har varit rätta virket för djävulen lyfter whitetv.se därefter fram fler nya aspekter av yrkeslögnaren Perssons gärningsmannaprofil.

Läsare som önskar informera sig om om de krig Persson ljuger om, finner i boken “Västs mörka hjärta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendarn” den bästa boken på svenska om vår tids stora lögner.

Läsare som undrar vad Perssons sparringpartner Jan Guillou egentligen är för en krumelur, rekommenderas boken “Demokrati till Döds – Sveriges väg in i den globala diktaturen”, som har ett kapitel med titeln “En nationalförrädares gravskrift,” och som handlar om hur denna individ – i likhet med GW – under decennier vilselett Sverige.

Söndagen den 18:e januari 2015 kommer att gå till historien som dagen då TV-krumeluren Leif GW Persson på ostadiga ben for upp i givakt och utbrast “Jawohl Mein Führer!” till det zioangloamerikanska imperiets fortsatta tvångsmarsch in i de västliga finansoligarkernas världsomspännande tyranni.

Det är inte svårt att drabbas av misstanken att Perssons hubris precis som i serietidningen Asterix och Obelix beror på någon slags magisk trolldryck som skänker den som dricker det allehanda förmågor.

Perssons fantastiska tolkningar av vad han beskriver som de franska bröderna Kouachis tankeverksamhet under attacken mot tidningen Charlie Hebdo tangerar klärvoajantens.

Den kanske mest uppenbara självmotsägelsen i Perssons svammel är varför bröderna Kouachi skulle bemöda sig om att springa omkring med balaklavas över huvudet om de nu hade den uppfattning Persson tillskriver dem, nämligen att attacken mot Charlie Hebdo var ett självmordsuppdrag.

Sedan kan man naturligtvis undra var denne man befunnit sig under de ett och ett halvt decennium forskare och andra uppdagat allt fler problem med den officiella version av 9/11 president George W. Bush sponsrade.

Vad är det Leif GW Persson tror sig veta om 9/11 som den amerikanska federala polisen FBI inte vet – eftersom inte ens de pekar ut Osama Bin Laden som skyldig till 9/11 (se nedan)?

In vino veritas?

Alkohol är enligt brottstatistiken en av de mest våldsdrivande drogerna.

Kanske förklarar det varför Persson skriver som han gör i sin krönika “KRIGETS VILLKOR”?

Efter att ha jämnställt Charlie Hebdo med USA:s 9/11 skriver Leif GW Persson att så gott allt som gått snett i världen sedan den 11:e december 2001 beror på en enda man: Osama Bin Laden.

Det här inkluderar alla de förlorade mänskligheter som setts på planeten, liksom alla krigen.

I Leif GW Perssons Universum var det inte USA som invaderade Irak eller bombade sönder Libyen – det var Osama Bin Laden.

Ej heller var det regeringen Reinfeldt som införde FRA:s massövervakning – det var också Osama Bin Laden.

Leif GW Persson:

Han [OBL] har orsakat västvärldens skattebetalare extra försvarskostnader på tusentals miljarder kronor per år och han har fått oss själva att inskränka våra demokratiska fri- och rättigheter på ett sätt som ingen annan före lyckats med i modern tid.

På grund av Leif GW Persson är i dag Sverige och världen en något farligare plats att leva på.

För fall av att karln ännu inte helt förlorat medvetandet återfinns här vår sektion om “inside jobs” eller “geopolitisk terrorism” – vilket kanske kan få honom att nyktra till…