Någon som minns skolmassakern i Sandy Hook år 2012?

Den amerikanska polismyndigheten FBI har i statistik bekräftat vad statstik från USA:s folkbokföringsregister tidigare indikerat: inte en enda person dog i den påstådda skolmassakern som var en nyhet som blev en löpeld som nådde också Sverige.

Läsare som vägrar acceptera att false-flag operationer faktiskt existerar och att krafter inom den amerikanska administrationen alltså aktivt iscensätter katastrofer som teater-förestäkkningar står nu inför valet att börjar omvärdera sin världsbild, eller internalisera den dolda maktens propaganda att så totalt tappa kontakten med verkligheten att det skulle kunna beskrivas som någon slags psykos eller hjärntvätt.

Vad var förresten syftet med Sandy Hook?

Att avväpna den amerikanska allmänheten inför diktaturens officiella införande.

Frågan nu är vilka andra “terrorattentat” och “skolskjutningar” som också är ren dikt och lögn och som i likhet med Sandy Hook kanske inte ens ägde rum?

En het kandidat är Boston bombningen.

 

Våra tidigare artiklar om “Sandy Hook”

 

Samtidigt hos familjen Bonnier

Informationen i den här artikeln, liksom mycken annan som här inte nämns, är naturligtvis inte bara känd för en vaken allmänhet, utan också av en grupp med människor som dagligen arbetar med att sammanställa och presentera information – journalister.

Nedan återfinns ett axplock på hur svensk Bonnier-dominerad media de senaste två åren konsekvent spridit lögnerna om Sandy Hooks..