Vilket blir domen över mannen som lett en regering som under åtta år förorsakat en de facto systemkollaps av viktiga delar av Sverige och det svenska samhället?

Domen kan bli hård om allmänheten inser djupet av hans och hans kollegers sociopati.

När det någon gång under sommaren stod klart för Fredrik Reinfeldt att han och hans Alliansregering inte skulle gå segrande ur valet satsade han istället på att försöka skapa problem inte bara för sin efterträdare – utan för hela landet.

Så här gick han tillväga.

Genom att lägga upp en serverboll till det av zionistiska krafter kontrollerade Sverigedemokraterna som tillät detta parti att mer än fördubbla sitt valresultatet jämfört med valet 2010.

Fredrik Reinfeldt 2014-09-16 lägger upp en serverboll åt SD
som kommer ett göra partiet till valets vinnare..

 

Detta är bakgrunden till den brådska med vilken Fredrik Reinfeldt redan på valkvällen den 14:e september 2014 inte bara sade att han kommer att begära entledigande som regeringschef utan också lämnar posten som partiledare.

Fredrik har nämligen bråttom att lägga så stor distans mellan sig själv och det “påskägg” han lagt och som riskerar att explodera i nyllet på Sveriges nästa regering.

Men det här har hänt tidigare.

Sist svenska folket gav en moderatledd regering foten – 1994 var året – lämnade dåvarande partiledaren Carl Bildt också över ett påskägg till sina efterträdare.

Sänkningen av passagerarfärjan a M/S Estonia.

 

Hejdå Alliansen!