Det har efter den svenske utrikesministern Carl Bildts besök inför helgens NATO-toppmöte i Newport Wales blivit lite klarare vad ett svenskt NATO-medlemskap faktiskt skulle innebära för världen.

Det främsta skälet till varför det vore en fantastiskt dålig idé att Sverige formaliserar sitt mångåriga samarbete med NATO genom öppet medlemskap är inte för att Sverige då riskerar att dras in i krig – utan för att Sverige kommer dra NATO in i krig.

Så skulle det i alla fall bli så länge Sveriges har ett statsråd vid namn Carl Bildt.

Incidenten som bekräftade eländet var när Tjeckiens president öppet i frågasatte CIA-agenten Carl Bildts lögner om att Ryssland skulle ha invaderat Ukraina (videon ovan till höger).

Hoppet om världsfred står i dag alltså till att väljare i Sverige den 14:e september placerar en 47:a i ändalykten på Bildt och hela Alliansregeringen, liksom att redan existerande medlemmar i NATO inser vad Tjeckiens president redan verkar ha förstått: faran med att ha en dokumenterad sociopat och CIA-agent som ny motpart vid NATO:s förhandlingar om krig och fred.

Det är uppenbart och kan inte upprepas ofta nog: en röst på vilket som helst av Allianspartierna M, FP, KD eller C är en röst på att Europas Svarte Petter kommer att ges fortsatta möjligheter att med utrikesministerposten som plattform försöka dra Sverige och världen in i krig.

Vi skrev dokumenterad.

Carl Bildts skugga vilar tung både över mordet på bl a Sveriges statsminister Olof Palme 1986, liksom sänkningen av M/S Estonia 1994.

Sedan finns Bildts äventyr i bl a Balkan och Afrika och måhända kommer människor någon i framtiden berätta historien om det också.

I videon nedan, från 1992, bekräftar Carl Bildt – då Sveriges statsminister – sin delaktighet i planen att utplåna existerande kulturer, länder och civilisationer på hela planeten för syftet att påtvinga mänskligheten en ny världsordning av zionistiskt och angloamerikanskt snitt.