Under en längre tid har de krafter som styr Sverige via grindvakter som det zionistiska opinionsföretaget EXPO i tandem med bl a Bonnier-ägda Tidningarnas Telegrambyrå (TT) försökt rita upp osynliga gränser för vad människor får och inte får tycka.

En sådan gräns har gått vid att politiker plockar upp sakfrågor som hotar makten, även om sakfrågorna är sanna, relevanta, utbredda och dryftade på bl a Internet.

Häromdagen gjorde miljöpartiets dolda stalin-garde upp räkningen med ett av sina toppnamn i Sörmland. Skälet var att kommunledamoten i fråga tänkt högt om den aerosolbesprutning från flygplan som sedan flera år pågår över hela landet.

I dag kastade sig EXPO och Bonnier (TT) över den centerpartistiska riksdagskandidaten Dayan Jadarian.

Skälet var att hon länkat till en youtube video av den inom alternativ media välkände amerikanske politikern David Duke (folkvald till Representanthuset 1989-1993).

Dayana är inte ensam i sitt intresse för Davids arbete. Videon till vänster är en av de som setts mest på vår sajt.

Den har också en egen länk: David Dukes varning till Sverige och Europa

Nedan är videon som gav Bonnier och resten den zionistiska finansoligarkin en nära döden upplevelse..

Här är missilen som Bonnier-ägda TT drog i väg och som återpublicerades över hela landet men som nu verkar ha exploderat i nyllet på dem själva: Dayan Jadarian har kvar sin plats i C vilket bekräftar att det i dag är okej att debattera zionismen, Israel och Judendomen på samma sätt andra ideologier, historiska folkmord och religioner öppet kan diskuteras.

TT/Metro/Expo: C-politiker lade ut video med KKK-ledare

En centerpartistisk riksdagskandidat från Sörmland har på sin Facebooksida lagt upp ett videoklipp med den tidigare Ku Klux Klan-ledaren David Duke. Det skriver tidningen Metro på nätet.

Enligt stiftelsen Expo, som tidningen pratat med, är Duke antisemit. Politikern, en kvinna i 30-årsåldern, försvarar själv sin publicering och menar att Duke inte sprider rasism i videon utan att den innehåller “fakta” och “det vet alla men många vill förtränga det”.
– Man kan inte stå för rasistiska åsikter och kandidera för oss, säger Centerpartiets partisekreterare Michael Arthursson, till TT.

Enligt Centerpartiet i Sörmland har kvinnan inte uteslutits ur partiet och videon finns kvar på centerpartistens Facebook-sida.